Marsbacksvägen 4 / Marsbacken / Vätö / Norrtälje

Sommardröm på öppen solig tomt

Slutpris
1 540 000 kr
Boarea
62 kvm
Driftkostnad
15 416 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-08-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Marsbacksvägen såldes av oss 2018-08-18. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Marsbacksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marsbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna sommardröm om 62 kvm på en härligt öppen och solig trädgårdstomt om 2203 kvm med stora plana gräsytor för lek och spel.

Detta välskötta och fina hus har en effektiv planlösning med stort vardagsrum med braskamin och utgång till altan, tre bra sovrum, kök och badrum. Stor härlig altan i väster delvis under tak bjuder in till lata dagar i solstolen. Här finns också en gäststuga om ca 10 kvm med plats för våningssäng och ett uthus. Byggrätten enligt plan är hela 120 kvm på denna fastighet, sovrummen kan disponeras om så man får ett stort och ett mindre sovrum.

Tomten har stora härliga gräsytor för lek och spel, ett litet slätt berg i dagen och välskötta planteringar med massor av rosor samt en del buskar och fruktträd, här finns även lingon, blåbär och smultron. Från tomten når man föreningens båthamn ca 900 m bort där det finns en del i sjöbod samt badet ca 800 km bort. Till SL buss mot Stockholm är det endast ca 150 m.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration