Norrvedastrand 26

Norrvedastrand 26

Slutpris

3 290 000 kr


Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Norrvedastrand 26


Slutpris
3 290 000 kr

Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Havsnära i toppskick

Välkommen till Norrvedastrand! Drömmen kan bli sann, då det nu finns ett hus till salu här... Förutom att huset är charmigt och ligger i ett skyddat läge, är det renoverat till toppskick. Smakfullt och stilrent möter charm från byggnadsåren och marina influenser.
Här bor du ett stenkast från vattnet som du skymtar både från huset och altanen. Bostaden är fördelad på hall, duschrum, vardagsrum med tak öppet upp i nock, kök och matplats samt stort sovrum med sovloft ovanför. Gästerna sover gott i gästhuset med egen uteplats. Trädgården är även den välskött och precis som huset, vårdat genom åren för att forma denna unika sommardröm som fastigheten idag erbjuder.

En kort promenad ner till samfällighetens fantastiska bad- och båtplats där du inte bara finner en välskött strand med brygga, utan även båthus, bastu, lekplats och mer därtill. En välskött förening som har gemensam VA-anläggning och trevlig gemenskap.
Norrvedastrand finner du på Vätös västra sida, söder om Vätöhuvud och ligger ca 2 mil från Norrtälje. Det är ca 1,5 km promenad till buss nr 638 till Norrtälje stad.
Vätö har blivit populärt på senare år tack vare tillgängligheten till Norrtälje samt närhet till skola/förskola, bygghandel, mataffär, pizzeria, och snabb access till havet från Vätösundet.

Välkommen på visning i påsk!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
14 900 kr/år
Tomtarea
960 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-04-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.