Norrvedastrand 9 / Vätö - Norrvedastrand / Vätö / Norrtälje

Vackra Norrvedastrand med sjöutsikt, kvällssol & båtplats!

Slutpris
2 195 000 kr
Boarea
54 kvm
Driftkostnad
19 104 kr/år
Totalareal
1 125 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2019-04-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Norrvedastrand såldes av oss 2019-04-26. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Norrvedastrand

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vätö - Norrvedastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till attraktiva Norrvedastrand! Högt belägen naturtomt med syd-väst läge, njut av sjöutsikten och kvällssolen som går ner över vackra Vätösund. Förutom att huset och dess 54 kvm är välbyggt och andas lantligt, är det otroligt yteffektivt. Köket och matplatsen ligger fint ut mot vattnet och i direkt anslutning till vardagsrummet med braskamin, ett allrum som går bra att ha som sovrum, duschrum och toalett med WC, ett stort sovrum med plats för dubbelsäng och utgång till altan.

Här bor du ett stenkast från havet som även är en av dina närmaste grannar, i denna välskötta och trivsamma samfällighetsförening. I fastigheten ingår båtplats. Lättskött naturtomt med plan gräsyta perfekt för lek och spel, för barnen finns också en söt lekstuga. Tomten ramas fint in av grönområdet och det generösa trädäcket som löper längs huset tre gavlar. Här njuter du av solen från morgon till kväll med blicken ut mot vattnet. En kort promenad ner till samfällighetens fantastiska bad- och båtplats där du inte bara finner en välskött strand med brygga, utan även båthus, bastu, lekplats och mer därtill. En välskött förening som har gemensam VA-anläggning och trevlig gemenskap.

Norrvedastrand finner du på Vätös västra sida, söder om Vätöhuvud och ligger ca 2 mil från Norrtälje. Det är ca 1,5 km promenad till SL buss nr 638 som kör dig till Norrtälje stad.
Vätö har blivit populärt på senare år tack vare tillgängligheten till Norrtälje samt närhet till skola/förskola, bygghandel, mataffär, pizzeria, ny öppnad restaurang och snabb access till havet från Vätösundet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration