Norrvedastrand 35

Norrvedastrand 35

Slutpris

4 500 000 kr


Vätö - Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Norrvedastrand 35


Slutpris
4 500 000 kr

Vätö - Norrvedastrand— Vätö— Norrtälje

Ljuvlig sjöutsikt med kvällssolen ner över Vätösund!

Välkommen till attraktiva Norrvedastrand! En högt belägen trädgårdstomt om 1408 kvm med rakt västerläge, här njuter du av sjöutsikten och kvällssolen som går ner över Vätösund. Vardagsrum och kök i öppen lösning med öppet tak upp till nock, inglasat uterum, matplats i burspråk med vacker sjöutsikt, braskamin, två sovrum, två wc toaletter, helkaklat duschrum och tvättmaskin. En härlig takhöjd och stort ljusinsläpp genom fönster mot vattnet och många sköna uteplatser.

Här bor du ett stenkast från havet som även är en av dina närmaste grannar, i denna välskötta och trivsamma samfällighetsförening. Här tar du bara morgonrocken på dig för ditt första morgondopp! Trädgården är både vacker och lättskött med gräsmatta, berg, grusgångar och underhållsfri altan med ljuvlig sjöutsikt. En fin gäststuga om 15 kvm med panorama fönster och garage om ca 18 kvm och ett växthus finns också på tomten. En kort promenad ner till samfällighetens fantastiska bad- och båtplats där du inte bara finner en välskött strand med brygga, utan även båthus, bastu, lekplats och mer därtill. En välskött förening som har gemensam VA-anläggning och trevlig gemenskap.

Norrvedastrand finner du på Vätös västra sida, söder om Vätöhuvud och ligger ca 2 mil från Norrtälje. Det är ca 1,5 km promenad till buss nr 638 till Norrtälje stad.
Vätö har blivit populärt på senare år tack vare tillgängligheten till Norrtälje samt närhet till skola/förskola, bygghandel, mataffär, pizzeria, ny öppnad restaurang och snabb access till havet från Vätösundet.


Boarea
64 kvm
Driftkostnad
12 385 kr/år
Tomtarea
1 408 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-01-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Norrvedastrand såldes av oss 2020-01-15. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Norrvedastrand.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.