Prästuddsvägen 50

Prästuddsvägen 50

Slutpris

1 650 000 kr


Prästudden— Vätö— Norrtälje

Prästuddsvägen 50


Slutpris
1 650 000 kr

Prästudden— Vätö— Norrtälje

Fritidshus med härlig tomt och vackert läge

På Prästuddsvägen, på vackra Vätö, finns nu ett fint och välskött fritidshus med permanentstandard, till salu! Huset är utbyggt under senare år med ordentligt kök, duschrum och två stora sovrum. Förutom detta har huset ett hemtrevligt vardagsrum med en gedigen öppen spis och utsikt mot trädgården. Ett insynsskyddat läge då fastigheten är belägen på en höjd, och närheten till vattnet är två av flera fördelar med denna bostad. Huset har totalt 3 sovrum och gäster hyser man med fördel in i det charmiga gästhuset med eget kök. För den händige finns snickarbod och förråd för verktyg och cyklar. För cykla, det gör man gärna ner till föreningens bad-och båtplatser. Snabb access att styra båten ut mot Ålandshav för en dagstur, eller övernatta på någon av öarna runt om. Området är populärt för dess havsnära läge och stora tomter som följer naturens mönster.

Huset är besiktigat och protokoll finns på plats på visningen.

Välkommen på visning!


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
6 648 kr/år
Tomtarea
2 190 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-06-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.