Tallmovägen 22 och 20 / Marsbacken / Vätö / Norrtälje

Ljust och öppet hus med generös altan i sydväst

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
67 kvm
Driftkostnad
14 878 kr/år
Tomtarea
2 756 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Tallmovägen 22 och 20 såldes av oss 2017-09-08. Se alla våra försäljningar i Vätö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Marsbacken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Marsbacken på Vätöhuvud finner ni ett välutrustat hus på 67 kvm med härlig planlösning! Köpet innefattar även grannfastigheten, en obebyggd skogstomt på 2498 kvm. Den enda obebyggda tomten i området och en av de största. Här väljer man som köpare om den får förbli obebyggd eller ej.
Ni välkomnas in i en liten hall, som leder vidare mot köket med gott om förvaring och goda arbetsytor. De två sovrummet ligger lite avskilt från de sociala delarna tillsammans med det kaklade duschrummet. Vardagsrummet är en av husets höjdpunkter. Här kan ni samlas många, då rummet rymmer både en stor matplats och en soffdel där mys framför braskaminen lockar. Från vardagsrummet finns utgång till den generösa altanen dit solen når från förmiddag till kväll. Behövs lite svalka är uteduschen ett optimalt alternativ till ett dopp i det blå.
Huset har renoverats genomgående under åren så här är det bara att flytta in!
I köpet ingår även grannfastigheten som är en obebyggd skogstomt.

Marsbacken är ett populärt område på Vätös norra del. Närhet till bad i Vätösundet och fantastisk natur. Endast 30 min från Norrtälje stad med bra bilvägar.

Välkommen på visning och upplev huset på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration