Tallmovägen 22

Tallmovägen 22

Slutpris

1 550 000 kr


Marsbacken— Vätö— Norrtälje

Tallmovägen 22


Slutpris
1 550 000 kr

Marsbacken— Vätö— Norrtälje

Ljust och öppet hus med generös altan i sydväst

Här på Marsbacken på Vätöhuvud finner ni ett välutrustat hus på 67 kvm med härlig planlösning! Köpet innefattar även grannfastigheten, en obebyggd skogstomt på 2498 kvm. Den enda obebyggda tomten i området och en av de största. Här väljer man som köpare om den får förbli obebyggd eller ej.
Ni välkomnas in i en liten hall, som leder vidare mot köket med gott om förvaring och goda arbetsytor. De två sovrummet ligger lite avskilt från de sociala delarna tillsammans med det kaklade duschrummet. Vardagsrummet är en av husets höjdpunkter. Här kan ni samlas många, då rummet rymmer både en stor matplats och en soffdel där mys framför braskaminen lockar. Från vardagsrummet finns utgång till den generösa altanen dit solen når från förmiddag till kväll. Behövs lite svalka är uteduschen ett optimalt alternativ till ett dopp i det blå.
Huset har renoverats genomgående under åren så här är det bara att flytta in!
I köpet ingår även grannfastigheten som är en obebyggd skogstomt.

Marsbacken är ett populärt område på Vätös norra del. Närhet till bad i Vätösundet och fantastisk natur. Endast 30 min från Norrtälje stad med bra bilvägar.

Välkommen på visning och upplev huset på plats!


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
14 878 kr/år
Tomtarea
2 756 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-08

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.