Utveda Hamnväg 163 / Vätö - Utveda / Vätö / Norrtälje

insynsskyddat läge

Slutpris
1 125 000 kr
Referensnummer
124 992
Boarea
53 kvm
Driftkostnad
13 305 kr/år
Tomtarea
2 438 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Utveda Hamnväg 163 såldes av oss 2014-04-04. Se alla våra försäljningar i Vätö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vätö - Utveda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I härligt havsnära läge i populära Utveda på Vätö ligger detta välskötta fritidshus om 53 kvm på en stor lättskött insynsskyddad tomt om 2 438 kvm.

Huset har fräscht badrum och stort ljust kök/vardagsrum i öppen plan med stora fönster och utgång till altanen i perfekt sydvästläge under tak. Här finns även en stor murad öppen spis med insats som värmer gott.

Tomten är väl skyddad genom en tät granhäck, och härinne ligger en lätt kuperad grästäckt oas, med fina berg i dagen, vackra björkar och några buskar. Soligt söder/västerläge ger den rätta sommarkänslan.

Möjlighet till bad och båtplats ca 700 m från huset i Vätösund, med fantastisk skärgård runt knuten, härifrån når du snabbt en badholme, skärgårdskrogarna på Fejan och Lidö samt Gräddö marina. Vill du ha ett barnbad i insjö, ligger det fina Utvedabadet bara ca 900 m bort.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.