Utveda hamnväg 44

Utveda hamnväg 44

Slutpris

1 370 000 kr


Utveda— Vätö— Norrtälje

Utveda hamnväg 44


Slutpris
1 370 000 kr

Utveda— Vätö— Norrtälje

Välvårdat och vinterbonat i soligt söderläge

Välkommen till detta välvårdade och vinterbonade fritidshus om 66 kvm på en stor plan naturtomt om 2151 kvm med en del plan gräsyta, en del berg i dagen, köksträdgård samt bär och prydnadsbuskar.

Huset har en optimal planlösning med ett stort och två mindre sovrum, nyrenoverat badrum, kök och ett stort vardagsrum med braskamin och utgång till altan. Den stora altanen i söder har en del under tak och ett fantastiskt fint solläge med sol från morgon till kväll. Här finns även en gäststuga om ca 10 kvm samt en bastu med omklädningsrum och utedusch om ca 10 kvm.

Tomten har en del plana gräsytor för lek och spel och en del naturtomt med berg i dagen. Här finns bär och prydnadsbuskar perenna växter och lättskötta rabatter. I området finns ett mycket fint och uppskattat bad i insjön samt bad och båthamn i vätösund där man snabbt och smidigt når den vackra skärgården.

Välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
17 716 kr/år
Tomtarea
2 151 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-10

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utveda Hamnväg såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utveda Hamnväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.