Utveda hamnväg 143

Utveda hamnväg 143

Slutpris

1 295 000 kr


Utveda— Vätö— Norrtälje

Utveda hamnväg 143


Slutpris
1 295 000 kr

Utveda— Vätö— Norrtälje

Välvårdat fritidshus att nyttja året runt, nära bad & service!

Välkommen till Utveda hamnväg 143, ett välvårdat vinterbonat fritidshus om 57 kvm att nyttja året om på mysig och lättskött naturtomt med vackra bergshällar. Huset fördelas på sällskapsrum med braskamin som ligger öppet mot köket med matplats för 4-5 personer, två bra sovrum och ett nytt duschrum med toalett från 2015. Genomgående ljusa färger, stora fönsterpartier, trägolv och en öppen luftig planlösning.

Tomten har plana gräsytor för lek och spel och vackra släta berg i dagen. Här finns också gäststuga, förråd och lekstuga. Får man besök av fler bor de alldeles utmärkt i den fina gäststugan med egen uteplats. Stor härlig altan i soligt sydvästläge som löper längs två sidor och ligger fint intill bergsknallen som vindskydd. För att inte glömma uteplatsen uppe på bergshällen som både är charmig och annorlunda, här njuter du av solens strålar från förmiddag till kväll.

Utveda ligger endast ca 25 min med bil från Norrtälje, på attraktiva ön Vätö. Här finns flera bra restauranger, året runt öppen mataffär (4 km) samt bra bussförbindelser (2 km) med Norrtälje. I omtyckta Utveda finns både en fin badsjö (Utveda sjön), med fin sandstrand och badbrygga samt ett havsbad i Vätösund där det även finns en båthamn. På ca 10 minuters promenad (800 m) når man den välordnade båthamnen och två anlagda badplatser vid Vätösundet. Man går antingen bekvämt längs Utveda hamnväg, eller via kuperad skogsstig längs Vätösundet. Möjlighet till båtplats i hamnen, separat kö.

Möbler och inventarier kan ingå efter överenskommelse, möjlighet till snabbt tillträde.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
57 kvm
Driftkostnad
17 128 kr/år
Tomtarea
2 363 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-04-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utveda hamnväg såldes av oss 2019-04-11. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utveda hamnväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.