Utveda hamnväg 211

Utveda hamnväg 211

Slutpris

2 300 000 kr


Utveda— Vätö— Norrtälje

Utveda hamnväg 211


Slutpris
2 300 000 kr

Utveda— Vätö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med massor av karaktär!

Varmt välkommen till Utveda Hamnväg 211 och detta charmiga och vinterbonade timmerhus på stor insynsskyddad trädgårstomt. Här finns allt som gör det lätt att sätta guldkant på tillvaron. Huset osar charm med sina vitmålade timmerväggar, spröjsade fönster och den härliga takhöjden. Här finns det gott om plats att samla dina nära och kära både inne och ute. Huset har stort allrum, helkaklat duschrum med wc, dusch och tvättmaskin. Huset har separat kök och två gedigna sovrum. Intill huset finns stor härlig altan som under sommaren blir som en förlängning av huset. Här har du plats med både matbord och loungemöbler. Altanen har utekök och är en plats där det ges tillfälle att vara social samtidigt som du lagar mat i det praktiska uteköket. Här finns åretruntvatten och avlopp via samfälligheten. Fiber finns indraget i huset.
På tomten finns separat gästhus med två sovrum. Intill gästhuset finns förvaringsbod där en del utgör fräscht utedass, perfekt för de som huserar i gästhuset.
Från tomten har man promenadavstånd till den fina och skyddade badplatsen vid Vätösund. I början av området finns även badplats i insjö. Området har båtbryggor där man har möjlighet till båtplats och för dessa finns en separat förening, Utvedas Båtsällskap. För mer info besök föreningens hemsida. https://www.utveda.se/

Utveda ligger på den vackra ön Vätö som har broförbindelse och det finns massor av spännande saker att göra i din omgivning. Varför inte åka till Håknäs och prova den populära restaurangen Norrgärdet, eller besök självplocket och plocka dina egna grönsaker och bäst av allt, jordgubbar till glassen! Här finns även Linneas lada med ett spännande utbud av både kläder och saker som alla i familjer tycker om, väl värt ett besök.

Åretrunt öppen mataffär finns ca 3 km från huset och in till Norrtälje är det ca 18 km.

Tänk att få komma hit, till din alldeles egna timmerstuga på fredagen efter jobbet och sätta i gång grillen samtidigt som du njuter av lugnet och den harmoni som området bjuder på. Starta lördagen med en promenad längs områdets gemytliga grusvägar och avsluta med ett dopp i havet, vilken start på dagen!

Den här fastigheten med dess fantastiska omgivningar är väl värt ett besök. Välkommen på visning!


Boarea
54 kvm
Driftkostnad
34 969 kr/år
Tomtarea
2 037 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-30

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Utveda hamnväg såldes av oss 2022-08-30. Se alla våra försäljningar i Vätö samt även på Utveda hamnväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.