Kustjägargränd 5

Kustjägargränd 5

Slutpris

5 350 000 kr


Rindö— Vaxholm

Kustjägargränd 5


Slutpris
5 350 000 kr

Rindö— Vaxholm

Exklusiv 3:a med panoramavy av havet

Varmt välkomna till denna unika och högkvalitativa bostad med panoramavy över Rindö Hamn och skärgårdstrafiken in mot Stockholm.
Denna tre rum och kök är genomgående och kännetecknas av takhöjd, ekparkett och ljusa toner. Bostadens master bedroom har ett eget badrum och kännetecknas därför som en suite.
Bostaden har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och med panoramadörrarna till den stora balkongen så blir detta bostadens hjärta och självklara sällskapsyta. Med sina två sovrum, två badrum och en härlig allmän yta så passar detta den kräsna köparen.

Brf Rindö Brygga består av 24 stycken bostadsrättslägenheter ritade av Thomas Sandell. Här bor du bekvämt och exklusivt med bara några meter till kajkanten, solläge hela dagen och utsikt över inloppet till Stockholm. Här har du ett skådespel utanför fönstret. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurang och naturliv. Att bo i skärgården blir inte lättare eller bättre än såhär!

- Härligt solläge och utsikt över Rindö Hamn
- Nära till promenadstråk och badstrand
- Brf har cykelpool, två kajaker samt härlig och stor terrass.
- 45 minuter från city


Boarea
ca 90 kvm
Avgift
4 152 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-08-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.