Kapellgatan 3

Kapellgatan 3

Slutpris

2 875 000 kr


Vaxholm Stad— Vaxholm

Kapellgatan 3


Slutpris
2 875 000 kr

Vaxholm Stad— Vaxholm

Fin och välplanerad bostad med inglasad balkong mitt i centrala Vaxholm!

Centralt belägen tvåa om 58 kvm med balkong och stilrena materialval. Här bor man med gångavstånd till det bästa som Vaxholm har att erbjuda - hamnen, butiker, restauranger och mycket mer. En fantastisk bostad med en öppen planlösning, rymliga ytor och två utgångar till balkongen. Modernt och stilrent med en känsla för detaljer. Fastigheten är stambytt. Missa inte chansen, detta kan vara nålen i din höstack!

Kontakta mäklaren för visning!
Michael Björkung 0709-797777
michael.bjorkung@maklarhuset.se

I Vaxholm finns det mesta att tillgå såsom ett brett utbud av restauranger, butiker och caféer. Vill man promenera är det gott om fina promenadstråk längs med vattnet och till stora strövområden på Bogesund är det bara några minuters bilväg. Vaxholm är mellersta skärgårdens huvudstad och är med sitt läge knutpunkt för båttrafiken i skärgården. Vaxholm har ca 12 000 bofasta och under sommarhalvåret besöker mängder med turister och sommarboende staden. Buss 670 trafikerar Stockholm till Tekniska Högskolan via Danderyds sjukhus. Täta bussturer på morgon och kväll. Promenadavstånd till kajen med Waxholmsbåtar för färd in mot Stockholm eller vidare ut i skärgården.


Boarea
ca 58 kvm
Avgift
3 478 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3
Såld
2021-07-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.