Harpaltsvägen 29

Harpaltsvägen 29

Slutpris

1 600 000 kr


Rindö— Vaxholm

Harpaltsvägen 29


Slutpris
1 600 000 kr

Rindö— Vaxholm

Bygg ditt framtida drömboende på fantastiska Rindö!

Vänligen kontakta mäklaren för visning på plats. Fastighetsägarna är ok med att man själv besöker tomten.


Välkommen till Rindö och till fastigheten som är belägen cirka 200m från havet. Här kan du bygga en bostad som passar dina behov, att nyttja fastigheten året om fungerar lika bra som att nyttja som fritidsbostad.

-Idag finns inga byggnader på tomten.
-El, vatten, avlopp eller fiber finns inte förberett utan står köparen själv att ombesörja.
-Med byggrätt enligt detaljplan om 55 kvm och kompletterande gårdsbyggnader om sammanlagt 40 kvm finns fina möjligheter. Med gårdsbyggnader avses byggnader som kompletterar huvudbyggnader, detta kan vara garage, förråd mm.
-Komplettera med attefallshus och attefallstillbyggnad.

På Rindö bor du i en fantastisk skärgårdsmiljö med närhet till storstäderna som ligger i närområdet. Med Vaxholmleden åker du färja från Rindö till Vaxön på ca 7 minuter och färjan går med jämna mellanrum. På färjan finns några minuter att bara slappna av och släppa tankarna från vardagsstressen innan resan mot dagens aktiviteter startar. Från Vaxön är det endast en resväg om ca 40 minuter för att ta sig in till Stockholm. Väljer du att spendera dagarna på Rindö finns här massor av aktiviteter att göra. På Syrran & Jag samt Batteriet avnjuter du en god lunch eller middag medan vågornas sus påminner dig om den vackra plats du bosatt dig på. I Hamnen finns även kontorshotell, Rindö Hamn Bed and Breakfast samt Överkstan. För den aktiva finns alla möjligheter till motion - antingen genom den lokala idrottsföreningen Ka1ifs gedigna träningsutbud, på inomhusgymmet FysioPlus, på tennisbanan , utegymmet eller i elljusspåret.

I Rindö Hamn ligger också öns populära skola för årskurs f-6 och i området finns en vacker lekpark, tillika äppellund. Rindös fina förskola ligger 1,5 km bort med sina stora gårdar och generösa lokaler. Mitt på Rindö finns Lanthandeln med generösa öppettider året om och med bra utbud. Utöver det vanliga sortimentet så erbjuds det även färska frukter och bär, grönsaker, nybakat bröd, närproducerat kött från Skarpö Gård samt även postservice.

Varmt välkommen att besöka fastigheten där du kommer att bygga din framtida drömbostad!


Driftkostnad
192 kr/år
Tomtarea
2 043 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
VAXHOLM RINDÖ 2:106
Såld
2022-04-05

Mäklarhuset Vaxholm

Denna tomt på Harpaltsvägen såldes av oss 2022-04-05. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Harpaltsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.