Backstigen 21 / Resarö / Vaxholm

Barnvänlig enplansvilla med lugnt och ostört läge på populära Resarö!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
ca 120 kvm
Driftkostnad
43 786 kr/år
Tomtarea
1 729 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-04-02
Bostaden är såld!

Denna villa på Backstigen såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Backstigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Hjärtligt välkommen till Resarö och denna enplansvilla om 120 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett barnvänligt och optimalt planerat hus i utmärkt skick med öppen planlösning, lättmöblerade rum, fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Vidare är detta ett socialt boende med öppen spis, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt.

Huset består bland annat av ett fint och funktionellt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Här finns ett rymligt och öppet vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, öppen spis och fin utsikt samt tre sovrum. Villan kan med enkla medel byggas om så att man får fyra sovrum. Badrummet är stort, fräscht, smakfullt och påkostat med badkar, golvvärme, förvaringsskåp, handfat, spotlights, handdukstork, badrumsskåp och toalett.

Huset omges av en stor, barnvänlig och lättskött tomt med gungor och bärbuskar. Här bor du dessutom med en stor, insynsskyddad och trevlig altan med trätrall, lättmöblerade ytor, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp. I anslutning till huset hittar du ett dubbelgarage med plats för två bilar samt en bastu!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Resarö

Resarö är en tätort och en 4 kilometer lång ö i Vaxholms kommun. I slutet på 1900-talet genomgick Resarö en förvandling från sommarö till villaförort med ett ökande antal permanentboende. Resarö är en av kommunens största öar, belägen i norra delen av Vaxholms kommun.

Restauranger och service

Centralt finns ICA Nära med fullt sortiment och pizzeria, samt även restaurang Husmor Lisa. På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer.

Sport och fritid

På Resarö finns skogsområdet Killingen. Killingen består av ett ca. 100 hektar stort barrskogsområde och utgörs av ett mosaikartat landskap med blandade skogstyper och topografi. Området används för idrottslektioner, motion, bär- och svampplockning samt hundrastning. Det finns även ett antal badplatser där enstaka båtar kan lägga till. Det är möjligt att cykla och gå med barnvagn på de större stigarna. Vid behov av båtplats hittar man mer info på www.resaromarina.se eller www.resarobatklubb.se.

Kommunikationer

Med ett centralt läge i skärgården har man bra förbindelser med både bil, båt och buss. Bussar går från Resarö med täta förbindelser till Tekniska Högskolan som tar ca 40 minuter via Danderyds sjukhus. Det finns även möjlighet att pendla med Vaxholmsbåt in till Stockholm.

Skolor och förskolor

På Resarö finns en skola samt ett flertal förskolor. Resarö skola är en F-6-skola med elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Här finns plats för ca 440 elever. På ön finns fyra förskolor - Överby förskola, Ytterby förskola, förskolan Äppelängen och förskolan Skärgårdsholken. Överby och Ytterby är kommunala medans Äppelängen och Skärgårdsholken är fristående förskolor. Högstadieskolan Kronängsskolan finns på Vaxön och har plats för ca 500 elever i årskurs 7 till 9.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.