Backstigen 21

Backstigen 21

Slutpris

5 500 000 kr


Resarö— Vaxholm

Backstigen 21


Slutpris
5 500 000 kr

Resarö— Vaxholm

Barnvänlig enplansvilla med lugnt och ostört läge på populära Resarö!

Hjärtligt välkommen till Resarö och denna enplansvilla om 120 välplanerade kvadratmeter. Här möts du av ett barnvänligt och optimalt planerat hus i utmärkt skick med öppen planlösning, lättmöblerade rum, fina ytskikt och bra förvaringsmöjligheter. Vidare är detta ett socialt boende med öppen spis, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt.

Huset består bland annat av ett fint och funktionellt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och gott om plats för matbord och stolar. Här finns ett rymligt och öppet vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, öppen spis och fin utsikt samt tre sovrum. Villan kan med enkla medel byggas om så att man får fyra sovrum. Badrummet är stort, fräscht, smakfullt och påkostat med badkar, golvvärme, förvaringsskåp, handfat, spotlights, handdukstork, badrumsskåp och toalett.

Huset omges av en stor, barnvänlig och lättskött tomt med gungor och bärbuskar. Här bor du dessutom med en stor, insynsskyddad och trevlig altan med trätrall, lättmöblerade ytor, plats för matbord och stolar och plats för soffgrupp. I anslutning till huset hittar du ett dubbelgarage med plats för två bilar samt en bastu!


Boarea
ca 120 kvm
Driftkostnad
43 786 kr/år
Tomtarea
1 729 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-04-02

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Backstigen såldes av oss 2019-04-02. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Backstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.