Björkviksvägen 9

Björkviksvägen 9

Slutpris

11 600 000 kr


Resarö— Vaxholm

Björkviksvägen 9


Slutpris
11 600 000 kr

Resarö— Vaxholm

Lantligt möter modernt med en underbar tomt på härliga Resarö!

Välkommen hem!
Det är hög trivsel och mysfaktor som välkomnar er till detta perfekta boende på populär adress på Resarö med gångavstånd till buss, ICA och skola!
Fastigheten har en vacker och stor tomt med härliga ytor för leksugna stora som små med mycket spring i benen. Gott om plats för planteringar, möbler eller annat som önskas. Även gott om plats för många bilar. Här är det bara fantasin som kan sätta stopp. Ytor finns det mycket gott om!
Härliga uteplatser i privat och soligt läge!

Väl inne i husets möts ni direkt av känslan av lantliv med beslag och detaljer i tidsenlig stil som möter det mer moderna med tak öppet till nock.
Köket är tidlöst, vackert och vältilltaget. En perfekt plats för mysiga middagar för den stora familjen. Här finns utgång till uteplats och härlig del av tomt som leder vidare till baksidan av huset där ytterligare uteplats med eftermiddag och kvällssol utan insyn väntar er!

Allrummet ger en känsla av pampighet och lyx. Spännande vinklar och detaljer skapar bra energi och härlig känsla!
Vidare finns tv-rum som med fördel även kan nyttjas både som sovrum eller kontor. Vackert badrum med lantlig känsla och utgång via tvättstuga till uteplatsen.

Ni lämnar den sociala öppna känslan på nedre plan för att ta er upp en våning där känslan ger er mysfaktor med snedtak, lugn och en privat stund. Två bra sovrum och ytterligare ett som kan nyttjas som sovrum för den som önskar. Idag används det mer som förråd. Här finns även WC.

Byggrätten tillåter en villabebyggelse i två våningar om 160 kvm i byggnadsarea för huvudbyggnad. Största byggnadsarea för komplementbyggnader, såsom garage/carport och uthus, är totalt 80 kvm. Arean ska fördelas på minst två byggnader varav den största får vara högst 50 kvm.

Fiber finns anslutet till fastigheten. Öppen fiber.

Fastigheten har via servitut möjlighet att ansöka om bryggplats för mindre båt hos Björkvikens båtklubb. Som medlem kan man även bada här.
För dig med större båt rekommenderas att kontakta Resarö Marina.
Med 5-10 minuters promenad nås badbryggan Ytterbyudd samt flera badbryggor och paviljongen med sommar café!


Välkomna på visning!


Boarea/biarea
154/5 kvm
Driftkostnad
40 420 kr/år
Tomtarea
2 645 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-01-11

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Björkviksvägen såldes av oss 2022-01-11. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Björkviksvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.