Brännuddsvägen 1 / Rindö / Vaxholm

Att bo granne med havet endast 45 min till innerstan!

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
37 kvm
Avgift
1 970 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Brännuddsvägen såldes av oss 2018-01-19. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Brännuddsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna nyrenoverade lägenhet om 37 kvm i bästa läge med sjöutsikt över Oxdjupets glittrande vatten. Här ser vi ständigt båttrafiken som tar fart genom vattnet in till Stockholm. Något som ständigt påminner om vår position i Stockholms skärgård, endast 45 min till innerstan. Stilrent renoverad bostad med nytt kök, helkaklat och stambytt badrum med golvvärme, vita väggar och parkettgolv. Bostaden har en voluminös känsla och vackra detaljer som för våra tankar tillbaka till sekelskiftet.

Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurang och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola. Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindöhamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här. Föreningen har ett antal parkeringsplatser som för närvarande ingår i avgiften enligt brf.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration