Fredriksbergsvägen 11

Fredriksbergsvägen 11

Slutpris

1 495 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Fredriksbergsvägen 11


Slutpris
1 495 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Optimal och välplanerad tvåa om 43,9 kvm i populära Fredriksberg!

Optimal och välplanerad tvåa i populära Fredriksberg, där trädtopparna möter himmelen! Ljust kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet, kaklat badrum med tvättmaskin samt mysigt sovrum.

Här bor du i en stabil förening där många stora renoveringar redan är gjorda. I avgiften ingår bredband, TV, telefoni samt källarförråd.

Fredriksberg ligger på bara några minuters promenad från Vaxholms stadskärna, har ICA runt hörnet och närhet till busshållplatsen. Här ifrån tar du dig till Stockholms innerstad på mindre än en timma med bussen och vill du båtpendla så finns bryggan vid Fredriksberg som tar dig in till Strömkajen. I centrala Vaxholm har du restauranger, caféer, biograf, butiker och självklart den mysiga hamnen. Vill du vidare ut i Stockholms skärgård så stannar alla båtar här och tar dig vidare utåt. Precis nedanför Fredriksberg hittar vi Petersbergs båtklubb, 2 minuters gång bort. Barnvänligt område med närhet till skolor/förskolor samt en fin lekplats på gården.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
ca 43.9 kvm
Avgift
2 786 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-05-13

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Fredriksbergsvägen såldes av oss 2019-05-13. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Fredriksbergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.