Grenadjärsvägen 10 / Rindö / Vaxholm

Att bo granne med havet endast 45 min till innerstan!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
22 kvm
Avgift
968 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grenadjärsvägen såldes av oss 2017-07-19. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Grenadjärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga lägenhet på 22 kvm. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindöhamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här.
Genomgående ekparkett och vita väggar. Helkaklat stilrent badrum. Till lägenheten finns källarförråd. TV och bredband via fiber finns mot avgift. Bostadsrätten är nybyggd 2016. En parkeringsplats ingår för närvarande.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration