Grenadjärsvägen 10 / Rindö / Vaxholm

Sjöutsikt i Stockholms skärgård

Slutpris
1 605 000 kr
Boarea
28 kvm
Avgift
1 382 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-05-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grenadjärsvägen såldes av oss 2018-05-16. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Grenadjärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna vackra nyproducerade lägenhet på 28 kvm med söderläge och sjöutsikt över Solöfjärden.
Bostaden har genomgående ekparkett och vita väggar och är nybyggd under 2016. Lägenheten är perfekt för ett par då det finns plats för en 1.80 säng på loftet som byggdes under 2017, vilket gör att du nu får till en dubbelsäng, matbord och soffavdelning med tv. Det är få bostäder på 28 kvm som är så ordentligt planerade som denna. Badrummet är helkaklat och stilrent med tvättmaskin, kommod och golvvärme. I den låga avgiften ingår vatten, värme, förråd, parkering, fiber och tv paket -lagom.

Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindöhamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här.

Varmt välkomna på visning i skärgårdens pärla!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration