Grenadjärsvägen 4 / Rindö / Vaxholm

Exklusiv gavellägenhet med havet som närmsta granne endast 45 min till innerstan!

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
4 356 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2017-11-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Grenadjärsvägen såldes av oss 2017-11-02. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Grenadjärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bo med havet som närmsta granne i gavellägenhet i tre väderstreck som totalrenoverades 2012/2013. Luftig lägenhet med balkong i söderläge där man kan njuta av utsikten över Solöfjärden från första parkett. Bostaden går i ljusa toner och har högkvalitativa noga utvalda materialval, så som det gotländska kalkstensgolvet som välkomnar oss in i lägenheten. Genomgående ekparkettgolv med fris, ljusa väggar, helkaklat badrum och täljstenskamin i vardagsrummet är något lägenheten bjuder på.

Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri wi-fi om du behöver. Ett boende, ett hem med närhet till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, ostmakeri, bryggeri, restaurang och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindöhamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här.
Till lägenheten finns källarförråd samt del i fristående bod. TV och bredband via fiber finns mot avgift. En parkeringsplats ingår för närvarande.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration