Grenadjärsvägen 12

Grenadjärsvägen 12

Slutpris

5 500 000 kr


Rindö Hamn— Vaxholm

Grenadjärsvägen 12


Slutpris
5 500 000 kr

Rindö Hamn— Vaxholm

Exklusiv och påkostad lägenhet med havet som närmsta granne, endast 45 min till innerstan!

Bo med havet som närmsta granne i en bostad som totalrenoverades 2012/2013. Luftig lägenhet med påkostade materialval. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vacker stavparkett i ek, öppen spis och kakelugn, inbyggt musiksystem, helkaklat badrum och balkong i soligt läge med svårslagen utsikt ut över Solöfjärden är några av sakerna som denna lägenhet bjuder på.

Här bor du i ett tryggt område på en trevlig adress med bästa läge! Välskött förening med god ekonomi, gemenskap och en väl tilltagen tomt med flera gemensamma uteplatser.

Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Här trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd.
- Endast 45 min till innerstan med bil samt ca 1h och 15 min med buss eller båt. Från och med 17/8- 20 utökades pendelbåtslinjen med linje 83, Rindö-Vaxholm-Stockholm/Strömkajen och omvänt, turen tar endast 55 min. Sex avgångar varje dag; tre på morgonen, en vid lunch och två under eftermiddagen.

Ett boende med endast ett stenkast till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, gym, ostmakeri, bryggeri, restauranger och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindö Hamn endast 5 minuter bort och ca 150 meter från bostaden finns även en mindre badplats.
Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!

Bilfärjan har tät turförbindelse mellan Vaxön-Rindö samt Rindö-Värmdö alla veckans dagar året om. Vad passar bättre än att under några minuter varje dag på väg in till jobbet få njuta av en vacker tur på havet medan du njuter av medhavd kaffe eller te och samtidigt läsa morgontidningen? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger!

Välkommen på visning där jag med glädje berättar mer för just dig hur fantastiskt ö-livet är!


Boarea
ca 106 kvm
Avgift
4 814 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-01-13

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Grenadjärsvägen såldes av oss 2021-01-13. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Grenadjärsvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.