Hamngatan 48 / Centrala Vaxholm / Vaxholm

Drömläge i centrala Vaxholm!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 664 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-10-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Hamngatan såldes av oss 2017-10-02. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Hamngatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna fantastiska pärla i Centrala Vaxholm. På paradgatan Hamngatan så hittar vi detta hus innehållande 4 lägenheter och 3 lokaler mitt emot den charmiga biografen.
Bostaden har ett stort och rymligt kök som renoverats av tidigare ägare och är som gjort för härliga middagar med Vaxholms takåsar som utsikt. I vardagsrummet hittar du utgången till balkongen med sol hela dagen och en fantastisk utkiksplats över staden. Till lägenheten tillhör vinden på ca 80 kvm där nuvarande ägare har en bygglovsprocess pågående för att omvandla vinden till bostadsyta i etage. Här finns möjligheter att skapa ett helt unikt boende i centrala Vaxholm. Att hitta parkering i Vaxholm under sommarhalvåret är något utav en kamp, vilket man slipper då denna bostad har en parkering som ingår i avgiften. Här får du en ordentlig villa-känsla men i bostadsrättsform!

Från bostaden når ni innerstan på ca 45min med bil eller buss. Båtpendling tar runt en timme! Här bor ni på första parkett mitt i Vaxholms charmiga stadskärna med butiker, restauranger eller varför inte en glass på hörnet. Närhet till skola, dagis, mataffär och bussar, du kommer inte sakna något i denna bostad. I avgiften så ingår värme, vatten, parkeringsplats och kostnaden för elnät.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration