Karl Martins Väg 4

Karl Martins Väg 4

Slutpris

1 975 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Karl Martins Väg 4


Slutpris
1 975 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Här finns nu möjligheten att förvärva en trevlig lägenhet på populära Karl Martins väg, ett stenkast ifrån havet.

Vardagsrum med vackert parkettgolv i original och utgång till den inglasade balkongen. Kök med plats för matbord och trevliga middagar med nära och kära. Under den något varmare årstiden kan man enkelt sudda gränsen mellan ute och inne genom att öppna upp dörren till den franska balkongen och den grönskande naturen. Sovrummet är väl tilltaget med god plats för dubbelsäng och ligger helt insynsskyddat. Badrummet renoverades under 2009 och köket delvis renoverat under 2009. Stambytt år 2009 och balkongen glasades in under 2012. I köket har man även tillgång till den franska balkongen.

På Karl Martins väg bor du bekvämt med promenadavstånd till allt som Vaxholm har att erbjuda. Välj mellan en mysig fika på stan, avnjut en god middag på någon av dom trevliga restaurangerna eller varför inte bara ta en härlig promenad bland dom charmiga kvarteren. Du har även gångavstånd till badstrand, Vaxholmsfjärden samt båtklubb med gästplatser. Närheten till Bogesundslandet ger dig möjlighet till friluftsliv med fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall. Intill området ligger även fridfulla Eriksö med elljusspår, kajakuthyrning och trevliga badmöjligheter.

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.


Boarea
ca 60 kvm
Avgift
3 708 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-02-01

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2017-02-01. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.