Karl Martins väg 12 / Vaxholm

2rok med fantastisk planlösning som erbjuder plats för mindre barnkammare, 40 min till innerstan!

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
ca 60 kvm
Avgift
3 708 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3
Såld
2018-01-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2018-01-19. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet på populära Karl Martins väg, ett stenkast ifrån havet.

Här bor du bekvämt med promenadavstånd till allt som Vaxholm har att erbjuda. Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder på så vis plats för såväl soffdel som matdel. I anslutning till vardagsrummet finner ni den inglasade balkongen med utsikt över bostadsrättsföreningens grönskande innergård. Köket är nybyggt år 2016 och bjuder in till gemensam matlagning samt trevliga middagar. Ett kök som upplevs mycket ljust och luftigt då det har generöst fönsterparti och fransk balkong med utsikt till natur och grönska. Sovrummet har god storlek och erbjuder på så vis plats för riklig förvaring. Bostadens badrum är helkaklat och stambytt (år 2008/2009) med tvättmaskin. Den walk in closet som idag finns i lägenheten ligger i direkt anslutning till hallen och nyttjas av bostadsrättsinnehavaren som en mindre barnkammare.

I föreningen finns en härlig uteplats med bänkar och bord som kan nyttjas. Till lägenheten finns källarförråd, tillgång till föreningens stora tvättstuga samt anslutning till bredband. Parkering och kabel TV ingår i hyran.

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration