Karl Martins väg 6

Karl Martins väg 6

Slutpris

2 375 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Karl Martins väg 6


Slutpris
2 375 000 kr

Vaxön— Vaxholm

3:a med havsutsikt

Välkommen till en insynsskyddad lägenhet på populära Karl Martins väg, ett stenkast ifrån havet.

Här bor du bekvämt med promenadavstånd till allt som Vaxholm har att erbjuda. Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder på så vis plats för såväl soffdel som matdel. I anslutning till vardagsrummet finner ni den inglasade balkongen med utsikt över Vaxholms härliga hav som omger oss. Ett kök som upplevs mycket ljust och luftigt då det har generöst fönsterparti och fransk balkong med utsikt till natur och grönska. Sovrummet har god storlek och erbjuder på så vis plats för riklig förvaring. Bostadens badrum är helkaklat och stambytt (år 2008/2009) med tvättmaskin. Bostaden har orginalköket och har lackat om luckorna och gett bostaden en unik charm. Högt och fritt läge med havsutsikt.

I föreningen finns en härlig uteplats med bänkar och bord som kan nyttjas. Till lägenheten finns källarförråd, tillgång till föreningens stora tvättstuga samt anslutning till bredband. Parkering och kabel TV ingår i hyran. Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

- Högst upp i huset, havsutsikt och insynsskyddat
- Allt ingår i avgiften
- Möjlighet till tre sovrum
- Parkeringsplats ingår


Boarea
76 kvm
Avgift
4 145 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-04-06

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.