Karl Martins väg 22 / Vaxön / Vaxholm

Härlig utsikt i välbevarad 2:a

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 708 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-07-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2018-07-10. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en hemtrevlig lägenhet på populära Karl Martins väg, ett stenkast ifrån havet.

Här bor du bekvämt med promenadavstånd till allt som Vaxholm har att erbjuda. Vardagsrummet är väl tilltaget och erbjuder på så vis plats för såväl soffdel som matdel. I anslutning till vardagsrummet finner ni den inglasade balkongen med utsikt över Vaxholms härliga hav som omger oss. Ett kök som upplevs mycket ljust och luftigt då det har generöst fönsterparti och fransk balkong med utsikt till natur och grönska. Sovrummet har god storlek och erbjuder på så vis plats för riklig förvaring. På tal om förvaring så har bostaden en generös walk in closet som även går att utnyttja som kontor. Bostadens badrum är helkaklat och stambytt (år 2008/2009) med tvättmaskin. Bostaden har orginalköket men kyl och frys är utbytt under 2017. Balkongen är inglasad och är har utsikt över härlig grönska och det gröna landskapet bort mot Bogesund och havet.

I föreningen finns en härlig uteplats med bänkar och bord som kan nyttjas. Till lägenheten finns källarförråd, tillgång till föreningens stora tvättstuga samt anslutning till bredband.

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration