Karl Martins Väg 22 / Vaxön / Vaxholm

Rymlig 1:a i populär förening

Slutpris
1 495 000 kr
Boarea
39 kvm
Avgift
2 779 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Karl Martins Väg såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Karl Martins Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa och hemtrevliga 1:a med gott om plats.
När du öppnar dörren till bostaden så möts du av en rymlig hall med goda avhängning samt avställnings möjligheter. I hallen hittar du den trevliga walk in closet och även badrummet som genomgick ett stambyte 2008.
I det rymliga köket så får du plats med ett ordentligt matbord och stolar och då köket är byggt i vinkel så får du en bra arbetsyta och plats för förvaring i skåp och lådor.
I vardagsrummet så finns det plats för soffmöblering, soffbord och en kontorsavdelning.

I föreningen finns en härlig uteplats med bänkar och bord som kan nyttjas. Till lägenheten finns källarförråd, tillgång till föreningens stora tvättstuga samt anslutning till bredband. Parkering och kabel TV ingår i hyran. Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

-Insynsskyddat och med havsutsikt
- Allt ingår i avgiften
- Källarförråd i samma hus

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration