Kompassvägen 4

Kompassvägen 4

Slutpris

3 550 000 kr


Resarö— Vaxholm

Kompassvägen 4


Slutpris
3 550 000 kr

Resarö— Vaxholm

5 rok i skärgårdsidyll i populära Löjvik!

Välkommen till denna mysiga familjeidyll i populära Löjvik på Resarö.

Belägen med bara några minuters promenad ner till havet finns denna familjära bostad om 5 rum och kök som ger plats för hela familjen. Hemtrevlig bostad som bjuder på gott om ytor för sällskap för hela familjen, allt ifrån lek för barnen till middagar i vuxnas sällskap. Entréplan bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en naturlig knytpunkt för hela familjen. Från det ljusa vardagsrummet nås den mysiga uteplatsen där det bjuds på gott om sol och plats för härliga middagar och grillning samt havsglimt! På entréplan finns även wc/dusch. En trappa upp i bostaden finner vi den mer privata delen av lägenheten med fyra sovrum och ett rymligt badrum med badkar. Fantastiskt läge med närhet till såväl natur som förskola, skola och mataffär på promenadavstånd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad!


Boarea
ca 116.3 kvm
Avgift
4 446 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-28

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Kompassvägen såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kompassvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.