Kompassvägen 4 / Resarö / Vaxholm

5 rok i skärgårdsidyll i populära Löjvik!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
ca 116,3 kvm
Avgift
4 446 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kompassvägen såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kompassvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga familjeidyll i populära Löjvik på Resarö.

Belägen med bara några minuters promenad ner till havet finns denna familjära bostad om 5 rum och kök som ger plats för hela familjen. Hemtrevlig bostad som bjuder på gott om ytor för sällskap för hela familjen, allt ifrån lek för barnen till middagar i vuxnas sällskap. Entréplan bjuder på en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar en naturlig knytpunkt för hela familjen. Från det ljusa vardagsrummet nås den mysiga uteplatsen där det bjuds på gott om sol och plats för härliga middagar och grillning samt havsglimt! På entréplan finns även wc/dusch. En trappa upp i bostaden finner vi den mer privata delen av lägenheten med fyra sovrum och ett rymligt badrum med badkar. Fantastiskt läge med närhet till såväl natur som förskola, skola och mataffär på promenadavstånd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. En färd på ca 50 min utan byte, från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss. Skulle du vara en av de som drömmer om att pendla med båt till innerstan så är din dröm fullt möjlig i skärgårdens huvudstad!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration