Krokvägen 11A / Resarö / Vaxholm

Välplanerad familjevilla om ca 150 kvm på familjevänliga Resarö!

Slutpris
8 150 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
39 144 kr/år
Totalareal
1 513 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2019-10-17
Bostaden är såld!

Denna villa på Krokvägen såldes av oss 2019-10-17. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Krokvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Resarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till en ljus, öppen och insynsskyddad villa på Resarö idyllen.
Villan från Myresjöhus är rymlig och inger en känsla av att ha hittat hem! Möjlighet till fyra sovrum på ovanvåningen samt ett badrum med alla bekvämligheter som du kan önska. På bostadens nedervåning har du ett öppet och trevligt kök med gott om plats för ett stort matbord för den stora familjen. Vattenburen värme. Det öppna vardagsrummet med stora fönsterpartier, braskamin samt utsikt över den härliga tomten bjuder in till socialt umgänge årets alla månader. I anslutning från köket kliver du direkt ut till den stora terrassen där det finns gott om plats för både matplats och loungedel. Här njuter hela familjen! Gott om plats finns för sommarens alla gäster och grillmiddagar. På nedervåningen finns även ett lugnt och harmoniskt separat sovrum/TV - rum.
Isolerat garage med plats för två bilar samt övrig förvaring.
Stentrappa med belysning upp mot fastigheten.
Promenadavstånd till Ica, Resarö skola, förskola och bussen som tar er in till Stockholm. Även nära till bad och tennisbanor vid Paviljongen. Bussen ger möjlighet till bra pendling både till Vaxholm samt till Stockholms innerstad. Varmt välkomna till skärgårdsidyllen och barnfamiljernas paradis!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Resarö

Resarö är en tätort och en 4 kilometer lång ö i Vaxholms kommun. I slutet på 1900-talet genomgick Resarö en förvandling från sommarö till villaförort med ett ökande antal permanentboende. Resarö är en av kommunens största öar, belägen i norra delen av Vaxholms kommun.

Restauranger och service

Centralt finns ICA Nära med fullt sortiment och pizzeria, samt även restaurang Husmor Lisa. På Vaxön finns ett flertal restauranger och caféer som serverar allt från husmanskost, pizza, indiskt, grekiskt, thailändskt och mycket mer.

Sport och fritid

På Resarö finns skogsområdet Killingen. Killingen består av ett ca. 100 hektar stort barrskogsområde och utgörs av ett mosaikartat landskap med blandade skogstyper och topografi. Området används för idrottslektioner, motion, bär- och svampplockning samt hundrastning. Det finns även ett antal badplatser där enstaka båtar kan lägga till. Det är möjligt att cykla och gå med barnvagn på de större stigarna. Vid behov av båtplats hittar man mer info på www.resaromarina.se eller www.resarobatklubb.se.

Kommunikationer

Med ett centralt läge i skärgården har man bra förbindelser med både bil, båt och buss. Bussar går från Resarö med täta förbindelser till Tekniska Högskolan som tar ca 40 minuter via Danderyds sjukhus. Det finns även möjlighet att pendla med Vaxholmsbåt in till Stockholm.

Skolor och förskolor

På Resarö finns en skola samt ett flertal förskolor. Resarö skola är en F-6-skola med elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Här finns plats för ca 440 elever. På ön finns fyra förskolor - Överby förskola, Ytterby förskola, förskolan Äppelängen och förskolan Skärgårdsholken. Överby och Ytterby är kommunala medans Äppelängen och Skärgårdsholken är fristående förskolor. Högstadieskolan Kronängsskolan finns på Vaxön och har plats för ca 500 elever i årskurs 7 till 9.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.