Kronängsvägen 21

Kronängsvägen 21

Slutpris

3 275 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Kronängsvägen 21


Slutpris
3 275 000 kr

Vaxön— Vaxholm

En fyra i bästa läge med balkong och havsutsikt över södra Vaxholmsfjärden!

Nu finns chansen till ditt drömboende genom denna ljusa, insynsskyddade välplanerade fyra om 89 kvm på populära Kronängsvägen! Möjligheter att skapa ett drömboende med närhet till badplats, båtbrygga, Ica och goda kommunikationer. Bostaden har ett stort vardagsrum med balkong, tre ljusa sovrum, kök med utrymme för matplats, ett rymligt badrum samt en liten wc. Balkongen ligger med ett fint och ostört läge mot grönområden.

Här bor du med närhet till allt det bästa som Vaxholm har att erbjuda! 10 minuter så har du promenerat ner till Vaxholms stadskärna med hamnen, caféer, restauranger, biograf och butiker. ICA och busshållplatsen ligger runt hörnet. Nästgårds har du badplats och ångbåtsbrygga Ett optimalt läge att pendla till innerstan, antingen med båt eller buss.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
ca 89 kvm
Avgift
4 436 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.