Kullaskogsvägen 3 / Vaxön / Vaxholm

Ljus och insynsskyddad 3:a

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
69,2 kvm
Avgift
4 575 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kullaskogsvägen såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kullaskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma trea på Vaxön!
I denna trea på 69,3 kvadratmeter så har du allt du kan önska dig av en lägenhet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger dig perfekt stämning och ger utrymme för många sociala middagar och umgängen men också tillräckligt mycket avskildhet för att du ska slippa ta fredagsdisken direkt på kvällen. Med den stora och inglasade balkongen med sin infravärmen så ges du möjligheten att sitta ute tidigt på året och långt in på hösten.
Här bor du en kort promenad ifrån både vatten och båtbryggor, centrum och även naturnära motionsspår. Eriksö ligger bara en kort promenad ifrån och här hittar du bad, volleyboll plan, motionsslinga och utomhus-gym.

Buss 670 ligger på bekvämt avstånd och tar dig direkt in till Danderyds Sjukhus och Tekniska Högskolan, alternativt ner till Vaxholms centrum. Här kan du pendla till innerstan på bara 45 minuter och vill du lyxa till det någon morgon så går det även att pendla med Waxholmsbåtarna. Ingenting ligger långt bort i Vaxholm, därmed så har du också närheten till mataffär, restauranger och både förskola och skola.

Varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration