Kullaskogsvägen 3 / Vaxön / Vaxholm

Ljus och rymlig 3:a

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
69,2 kvm
Avgift
4 575 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns)
Såld
2018-12-07
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på kullaskogsvägen såldes av oss 2018-12-07. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på kullaskogsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fantastiska 3:a! Med de stora och många fönsterna samt gavelläget och den inglasade balkongen ser du havet från flertalet av rummen. Köket går i vitt har även vitt kakel över ekbänkskivan. Ekparkett genom hela lägenheten samt ett modernt badrum. I vardagsrummet och hallen är taket sänkt och spotlights monterade . Ledorden för denna lägenhet är ljus och rymlig, kvadratmeterna är på helt rätt ställen och antalet fönster gör att lägenheten badar i ljus. Alla rum är anpassade för umgänge och större sällskap. Både i kök och vardagsrum finns det gott om sällskapsytor och rum för att umgås. Den öppna planlösningen ger utrymme för att sociala stunder, men ger dig även möjligheten att lämna fredagsdisken och njuta av en stund i soffan Båda sovrummen är rymliga och ger plats för all tänkbar möblering.

Lägenheten ligger lugnt beläget nära både badbrygga samt båtklubb. Här kan du njuta av du fina strövområden och elbelyst motionsslinga längs med vattnet. Stor lekplats finns i området. Det finns både kanotklubb och båtklubb som anordnar läger under somrarna. Med buss 670 tar du dig enkelt till Danderyds Sjukhus där det finns många bussar samt tunnelbana som tar dig vidare in till Stockholm. I centrala Vaxholm känner du småstadsidyllen med både restauranger, caféer, affärer, systembolag, bibliotek, vårdcentral och banker. Ca 40 min till innerstan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration