Kullasundsvägen 39

Kullasundsvägen 39

Slutpris

2 850 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Kullasundsvägen 39


Slutpris
2 850 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Havsnära 3:a med uteplats

Varmt välkomna till denna rymliga trea ett stenkast från havet.
Vakna upp till en fridfull natur året om, i denna bostad så slås man av känslan av trygghet och lugn. Bostaden är bra isolerad och har en härlig uteplats med utsikt över Vaxholmsbron och glittret från vattnet.
Med ett luftigt vardagsrum med öppen planlösning till köket så ger denna bostad utrymme för många sociala stunder av middagar och myskvällar. Två sovrum och ett badrum samt en härlig uteplats. I avgiften ingår även garageplats i föreningens garage!

Kullasundsvägen ligger bara några minuter ifrån friluftsområdet Eriksö med elljusspår, badstrand, kanot och roddarklubb. På en kort promenad så är du nere i Vaxholms centrum och där har du utbud av restauranger, caféer, bio och härliga promenadgator. Kommunen erbjuder en en rad olika skolor och förskolor och den närmaste är bara 200 meter bort. Mataffär och även busshållsplats är på några minuters gångavstånd och 670 tar dig in till Stockholm på mindre än en timma.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
80.5 kvm
Avgift
4 415 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-03-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.