Kullasundsvägen 39

Kullasundsvägen 39

Slutpris

2 450 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Kullasundsvägen 39


Slutpris
2 450 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Välplanerad tvåa i markplan med insynsskyddad och inglasad uteplats!

Varmt välkommen till denna fina pärla om 65,5 kvadratmeter med ett trevligt och skyddat läge precis vid Vaxholmsbron!

Lägenheten är renoverad med delvis öppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats, mysigt sovrum med fönster mot gröna omgivningar, fräscht badrum och stor insynsskyddad uteplats omgiven av skog och grönska.

Till lägenheten ingår det ett källarförråd. Föreningen har 65 lägenheter totalt och huset byggdes 1990-1991. Huset har fiber indraget till varje lägenhet.

Bostaden ligger 2 km från Vaxholms stadskärna, här finns det gott om restauranger, uteserveringar och fik. Den populära Thai och Sushi-restaurangen Flow ligger på ett bekvämt gångavstånd. Buss 670 tar dig till stan på ca 40 minuter och vill du promenera ner till hamnen så finns även förmånen att kunna båtpendla. Med Waxholmsbåten tar det dryga timman till Nybrokajen. Friluftsområdet Eriksö ligger bara ett stenkast från bostaden, här har ni motionsspår med utegym, en populär strand, kajakklubb och volleybollplan. Ett fantastiskt område året om! Välkomna på visning!


Boarea
ca 65.5 kvm
Avgift
3 787 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-01-06

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Kullasundsvägen såldes av oss 2021-01-06. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kullasundsvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.