Kustjägargränd 1

Kustjägargränd 1

Slutpris

5 500 000 kr


Rindö— Vaxholm

Kustjägargränd 1


Slutpris
5 500 000 kr

Rindö— Vaxholm

Modern och exklusiv bostad med fantastisk havsutsikt!

Det är en ära att få presentera denna nyproducerade bostad om 3 rok och med direkt havsutsikt i Rindö Hamn. Här bor du i en exklusivt utrustad lägenhet med två stora balkonger - en med morgonsol och en med eftermiddag och kvällssol. Påkostade automatiska gardiner har installerats från Luxaflex som ger dig svalka och mörker under sommarens ljusa och varma tid.
Vardagsrummet är i öppen planlösning med köket och skapar ett ljust, härligt, luftigt och socialt rum. Braskaminen skapar mysfaktor och värme skönt under höst och vinter.
Köket är från Vedum och har gott om förvaring samt en köksö med extra diskho. Två lyxiga och smakfullt inredda badrum, även här är inredningen från Vedum.
Master bedroom med walk-in-closet är något som måste upplevas på plats. Känslan i hela denna bostad är som att befinna sig på ett lyxhotell!

Bostaden har fönster i tre olika väderstreck och ett fantastiskt ljusinsläpp. Att bo i skärgården blir knappast bättre än så här! Hiss finns i huset samt förråd.

Området Rindö Hamn är en levande skärgårdsdröm där det är lätt att njuta av livets goda. Hamnen kan stoltsera med både lokalproducerad ost från prisbelönta Anna på Ostmakeriet, ölbryggeri och kafferosteri.

På Syrran & Jag samt Batteriet avnjuter du en god lunch eller middag medan vågornas sus påminner dig om den vackra plats du bosatt dig på.
I Hamnen finns även kontorshotell, Rindö Hamn Bed and Breakfast samt möjlighet till båtplats för egen båt.

För den aktiva finns alla möjligheter till motion - antingen genom den lokala idrottsföreningen Ka1ifs gedigna träningsutbud, på inomhusgymmet FysioPlus, på tennisbanan , utegymmet eller i elljusspåret. I de intilliggande skogarna finns både bär och svamp. Vill man ta ett dopp finns flera fina badplatser i närområdet.
I Rindö Hamn ligger också öns populära skola för årskurs f-6 och i området finns en vacker lekpark, tillika äppellund. Rindös fina förskola ligger 1,5 km bort med sina stora gårdar och generösa lokaler. Mitt på Rindö finns Lanthandeln med generösa öppettider året om och med bra utbud. Utöver det vanliga sortimentet så erbjuds det även färska frukter och bär, grönsaker, nybakat bröd, närproducerat kött från Skarpö Gård samt även postservice.

I Rindö Hamn kan du bo med havet som närmsta granne och med smidig livsnjutarpendling in till Strömkajen är du bara en båttur bort från Stockholms puls. Vad passar bättre än att på väg in till jobbet njuta av en kopp kaffe och morgontidningen samtidigt som vår vackra skärgård passerar utanför? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger!

Välkommen på visning av lägenheten som måste ses och där jag med glädje berättar mer för just dig hur fantastiskt ö-livet är!


Boarea
ca 81 kvm
Avgift
3 737 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2021-06-11

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Kustjägargränd såldes av oss 2021-06-11. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Kustjägargränd.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.