Löjviksvägen 3

Löjviksvägen 3

Slutpris

2 800 000 kr


Resarö— Vaxholm

Löjviksvägen 3


Slutpris
2 800 000 kr

Resarö— Vaxholm

Skapa din egen drömbostad i 2 plan med uteplatser endast 40 min från innerstan och 5 min från havet!

Att bo, att leva på bästa läge med två soliga uteplatser intill hav, grönska, skolor, förskolor, matbutik och goda kommunikationer. Välkommen till skärgårdsidyllen Löjvik på Resarö!

En välkomnande stenbelagd uteplats intill bostadens ena förråd visar på ett naturligt sätt vägen till entrén. Redan i hallen möts vi av kvalitativa materialval som tillsammans bidrar till en härlig känsla och på så vis visar oss vägen in i detta hemtrevliga boende. På entréplan har vi familjärt kök med plats för mysiga middagar med familj och vänner, helkaklat duschrum, klädkammare och 2 väl tilltagna sovrum. Se gärna vår köksinspiration för att skapa ert alldeles egna drömhem. Bostadens uteplatser i båda planen gör att man sommartid suddar gränsen mellan ute och inne. På nedre plan har vi det ljusa allrummet med plats för såväl matdel som soffdel. Här finns direkt anslutning till bostadens trädäckade uteplats som får in kvällssolen perfekt under sommarhalvåret. På detta plan har du också ett sovrum samt duschrum med tvättpelare. Bostaden går även att bygga om till 5rok samt bygga till förvaring likt vindsförråd.

Från Resarö har vi smidig kommunikation med bland annat buss 680 som utan byte stannar vid exempelvis Täby, Mörby, Danderyds Sjukhus, Universitetet, Östra station för att slutligen öppna dörrarna vid Humlegården. Från skärgårdens lugn till Östermalms puls. Om man vill in till Vaxholms stadskärna går det enkelt med cykel, bil eller buss.

Vi ses på visningen!


Boarea/biarea
91,8/18,2 kvm
Avgift
4 750 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
Boende i två plan (Hiss finns ej)
Såld
2017-01-21

Mäklarhuset Varberg

Denna lägenhet på Löjviksvägen såldes av oss 2017-01-21. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Löjviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.