Östra Kasernvägen 3C

Östra Kasernvägen 3C

Slutpris

2 895 000 kr


Rindö— Vaxholm

Östra Kasernvägen 3C


Slutpris
2 895 000 kr

Rindö— Vaxholm

Dubbla balkonger i skärgårdens hjärta!

Varmt välkommen in i en bostad som kombinerar de gamla värderna så som högt i tak och generösa ljusinsläpp med moderna lösningar och kvalitativa materialval. Här får du alla fördelar av en nyproducerad lägenhet och samtidigt njuta av sekelskiftescharm. I denna trea så möts du direkt av ett härligt ljusinsläpp och det är en härlig känsla av den öppna planlösningen i allrummet.
Två gedigna sovrum med båda en tillhörande rejäl klädkammare, i det ena sovrummet så har du även utgång till en av bostadens två balkonger. Om inte de två klädkamrarna räcker så har du även ditt källarförråd som tillhör bostaden.

I en stenbyggnad från 1904 har fastighetsbolaget Vasallen omvandlat den gamla kasernbyggnaden till 46 lägenheter i varierande storlekar från 28 till 96 kvadratmeter.
I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak- och cykelförråd i källaren.

På Rindö behöver du aldrig kompromissa med ditt boende, du bor i en härlig miljö för mycket fritidsaktiviteter, nära till innerstan men samtidigt en klar och tydlig placering i vår fantastiska skärgård.
I Hamnen så hittar du den omtyckta restaurangen Batteriet, ostmakeriet, bryggeriet och trevliga motionsspår. På ön finns det grundskola upp till årskurs 6, inne och utegym, tennisbanor samt elljusspår.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
72 kvm
Avgift
3 450 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.