Östra Kasernvägen 5A

Östra Kasernvägen 5A

Slutpris

1 750 000 kr


Rindö— Vaxholm

Östra Kasernvägen 5A


Slutpris
1 750 000 kr

Rindö— Vaxholm

Välplanerad och smakfull bostad om 38 kvm med balkong och havsutsikt!

Visning efter dina önskemål med anledning av covid-19. Vänligen ring mig för bokning.

Bo med havet som närmsta granne i en bostad som totalrenoverades 2017/2018 till bostadslägenhet från den f d Kasernbyggnaden.

Välkommen till en luftig lägenhet med stora fönster som ger fint ljusinsläpp och en takhöjd på över 3 meter! Här erbjuds du ett socialt rum med plats för soffa, matgrupp samt med öppen planlösning mot det stilrena köket, en separat sovalkov/klädkammare, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt ett rymligt loft med gott om plats för både dubbelsäng och annan önskad möblering.
I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak- och cykelförråd i källaren.

Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Här trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd.

Ett boende med endast ett stenkast till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse, gym, gymnastiksal med aktiviteter via KA1IF så som somamove, zumba, cirkeltränings-och boxningspass. Bryggeri, restaurang och naturliv.
I närområdet finns även lanthandel, löpspår och skola (förskola upp till åk 6). Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindö Hamn endast 5 minuter från bostaden. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!

Med promenadavstånd når ni även Måldepån, här finns både strand, badbrygga samt grillplats.

Bilfärjan har tät turförbindelse alla veckans dagar året om. Vad passar bättre än att under några minuter varje dag på väg in till jobbet få njuta av en vacker tur på havet medan du njuter av medhavd kaffe eller te och samtidigt läsa morgontidningen? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger.

Välkommen på visning där jag med glädje berättar mer för just dig hur fantastiskt ö-livet är!

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
ca 38/12 kvm
Avgift
1 890 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Såld
2020-04-23

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Östra Kasernvägen såldes av oss 2020-04-23. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Östra Kasernvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.