Angelica Brehmer, ansvarig mäklare i Vaxholm
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Rindö—

Vaxholm




Rindö— Vaxholm


Förberedd försäljning

Rindö— Vaxholm

Modern bostad med två uteplatser och bevarad sekelskiftescharm i Rindö Hamn!


Referensnummer
431 267
Boarea
ca 80 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)

Mäklarhuset Vaxholm

Kontakta Angelica för mer information kring Anmäl intresse.

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Rindö  i vaxholm

Rindö

Endast en kort färjetur från Vaxholm ligger vackra Rindö. Ön är ca 5 km lång och 1,2 km bred och har en yta av 4,46 km². Över Rindö leder länsväg 274, med vägfärjeförbindelser till Vaxholm i väster (Vaxholmsleden) och Värmdö (Oxdjupsleden) i öster.


01
Fördelar med området
Växande område Badstrand Barnvänligt Utegym Fiske Lugnt Motionsspår Gym Båthamn Restauranger Bussar Båtliv Färja Sport och friluftsliv Uteliv

02
Restauranger och service

Vid Rindö Hamn finns den populära restaurangen Syrran & jag som serverar både lunch och middag med en fantastisk utsikt över infarten till Oxdjupet.
I Hamnen finns även bryggeri och ostmakeri
Mitt på Rindö finns en lanthandel. Vid färjeläget finns även Restaurang Kajkanten med bland annat vedugnspizza.


03
Sport och fritid

Havet är ständigt närvarande, särskilt på sommarhalvåret då ett bad eller en tur med båten inte kräver mycket förberedelser. Eller varför inte göra en utflykt med Vaxholmsbåtarna? Havet är en lika påtaglig källa till njutning och harmoni från land, oavsett om du följer strandlinjen eller söker dig till Rindös utsiktsplatser. Ett rikt föreningsliv på Rindö hjälper dig också till en aktiv och meningsfull fritid, till exempel båtklubbar, Fysio+ som är ett komplett gym med noga utvalda träningsredskap, samt utomhustennis och idrotts- och kulturföreningar. Vackert beläget ett stenkast från Grenadjärbryggan i Rindö Hamn ligger ett utegym för alla att nyttja.


04
Kommunikationer

Till Rindö tar du dig enkelt med bil, båt eller buss. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver. En busslinje (SL) går tvärs över ön och förbinder färjelägena. Vissa bussar går till/från centrala Vaxholm och kör således ombord på Vaxholmsledsfärjan. Broförbindelse finns till Skarpö.


05
Skolor och förskolor

I närområdet finns Rindö förskola samt Rindö skola. Förskolan har en fin, kuperad gård som inbjuder till lek och utforskande. Omgivningarna erbjuder fin naturmiljö. Plats för ca 75 barn fördelat på fyra avdelningar. Rindö skola är en F-6 skola med plats för ca 115 elever. Här finns även fritidshem. Skolan är belägen vid det gamla regementsområdet på östra sidan av ön nära färjeförbindelsen över Oxdjupet. Det finns goda kommunikationer till skolan, både från Vaxholm och Värmdö.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Angelica!

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.