Östra Kasernvägen 5A

Östra Kasernvägen 5A


Rindö hamn— Vaxholm

Östra Kasernvägen 5A



Rindö hamn— Vaxholm

Ljus och trivsam bostad i byggnad anno 1904 - Med takhöjd om 3.50 meter och sekelskiftescharm!

Varmt välkommen in i en bostad som kombinerar de gamla värdena så som högt i tak, generösa ytor, moderna lösningar och kvalitativa materialval. Här får du alla fördelar av en nyproducerad lägenhet och kan samtidigt njuta av sekelskiftescharm.
I denna trea möts du av vackert ljusinsläpp, välplanerade rum samt en härlig känsla av den öppna planlösningen. Två sovrum, wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare samt modernt kök med matplats och öppet vardagsrum med utgång till balkongen som badar i sol från morgon till kväll.

Bo med havet som närmsta granne i en bostad som totalrenoverades 2017/2018 till bostadslägenhet från den f d Kasernbyggnaden.

I fastigheten finns gemensam bastu och relax samt kajak- och cykelförråd i källaren.

Här finns gott om plats för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och äventyret. Här trivs både ung som gammal i ett härligt, lugnt och barnvänligt område. Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd.

Ett boende med endast ett stenkast till ångbåtsbrygga, buss- och båtförbindelse. Här erbjuds Lanthandel med stort utbud, kontorshotell på Överkstan, flertalet restauranger så som Syrran & Jag, Batteriet, Murres Bar & Kök samt Kajkanten. Du kan även njuta av goda ostar från prisbelönta Anna på Ostmakeriet. På ön finns även ölbryggeri och kafferosteri. Även dessa aktörer har vunnit fina priser. Väl värt ett besök. Har du övernattande gäster som vill bo lite privat finns även Rindö B&B nere i hamnen som drivs i ny regi. Här bor du i ljusa rum med en takhöjd på över 4 meter som ger en härlig känsla av rymd. Här kan du hyra cykel eller fatbikes och smidigt ta dig runt och uppleva ön.
För den tränings intresserade finns det stort utbud via gym på Fysio + samt utegym. Ka1IF erbjuder många olika träningsformer för både de små och stora, samt elljusspår.
Förskola och skola upp till åk 6.

Möjlighet att ha båtplats för egen båt finns i Rindö Hamn endast 5 minuter från bostaden. Med promenadavstånd når ni även Måldepån, här finns både strand, badbrygga samt grillplats. Att bo på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här!

Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet på ett bekvämt pendlingsavstånd.
- Endast 45 min till innerstan med bil samt ca 1h och 15 min med buss eller båt.
Turerna med pendlingsbåt har utökats med fler avgångar samt en båt med färre stopp vilket ger dig snabbare resväg in till stan än tidigare. Från Rindö Västra tar du dig till Strömkajen på 1h och från Grenadjärbryggan på 1h och 20 minuter.
http://www.skargarden.se/tva-nya-linjer-fordubblar-batpendlingen/

Bilfärjan har tät tur förbindelse alla veckans dagar året om. Vad passar bättre än att under några minuter varje dag på väg in till jobbet få njuta av en vacker tur på havet medan du njuter av medhavd kaffe eller te och samtidigt läsa morgontidningen? På vägen hem lämnar du stressen på fastlandet och njuter av lugnet, naturen, samt den friska luften och möjligheterna som Rindö ger!

Välkommen på visning där jag med glädje berättar mer för just dig hur fantastiskt ö-livet är!


Boarea
ca 80 kvm
Avgift
4 400 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2022-10-17

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Östra Kasernvägen såldes av oss 2022-10-17. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Östra Kasernvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.