Rådjursslingan 10

Rådjursslingan 10

Slutpris

3 495 000 kr


Vaxholm

Rådjursslingan 10


Slutpris
3 495 000 kr

Vaxholm

Drömboende - vinterbonat fritidshus

Varmt välkomna till Rådjursslingan 10 - 1 timma från innerstan.
Ett fritidshus på Rindö som är vinterbonat och mysfaktorn är hög. Tänk dig att sitta med en kopp te framför en brasa i den öppna spisen nu när hösten knackar på dörren? Här finns möjlighet att växa med familjen, med en tomt på 2677 kvm så finns det gott om plats på tomten. Huset har tre sovrum, ett badrum samt kök och vardagsrum. På den mysiga altanen är det sol hela dagen. I huset finns allt du kan önska för ett året runt boende, med dagens hjälpmedel blandat med den äldre charmen i detaljerna så har vi ett ultimat boende. För att komma till huset är det en uppförsbacke, vilket leder till att huset ligger upplyft och kommer åt alla strålar från solen. På tomten finns även tre bodar med plats för förvaring och eget önskemål. Verandan är byggd 2003, uteplatsen 2010 och en ny bod under 2016. Nytt golv las i huset 2003 och i köket 2013. Husets avloppsystem genomspolades sk. relining under 2017.

Rindö är en ö som ständigt växer och ökar. I takt med all nybyggnation vid det gamla reglementet så har det väckts liv i ön igen. På bara några minuter är du över vattnet från Vaxholm på en avgiftsfri bilfärja och på några minuter är du sedan vid huset som ligger väldigt ostört och fritt. Närheten till Vaxholm är fantastisk, här har ni allt ni kan behöva. Affärer, bio, restauranger, fik och mataffär. Vill du inte åka över till Vaxholm så finns livsmedelsaffär, restaurang, ostmakeri och bryggeri på Rindö. Du hittar även inne- och utegym. Varmt välkomna till skärgårdens paradis!

Vi ses på visningen!


Boarea
55 kvm
Driftkostnad
26 778 kr/år
Tomtarea
2 677 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-13

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Rådjursslingan såldes av oss 2017-11-13. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Rådjursslingan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.