Rådjursslingan 10 / Vaxholm

Drömboende - vinterbonat fritidshus

Slutpris
3 495 000 kr
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
26 778 kr/år
Tomtarea
2 677 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Rådjursslingan såldes av oss 2017-11-13. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Rådjursslingan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådjursslingan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till Rådjursslingan 10 - 1 timma från innerstan.
Ett fritidshus på Rindö som är vinterbonat och mysfaktorn är hög. Tänk dig att sitta med en kopp te framför en brasa i den öppna spisen nu när hösten knackar på dörren? Här finns möjlighet att växa med familjen, med en tomt på 2677 kvm så finns det gott om plats på tomten. Huset har tre sovrum, ett badrum samt kök och vardagsrum. På den mysiga altanen är det sol hela dagen. I huset finns allt du kan önska för ett året runt boende, med dagens hjälpmedel blandat med den äldre charmen i detaljerna så har vi ett ultimat boende. För att komma till huset är det en uppförsbacke, vilket leder till att huset ligger upplyft och kommer åt alla strålar från solen. På tomten finns även tre bodar med plats för förvaring och eget önskemål. Verandan är byggd 2003, uteplatsen 2010 och en ny bod under 2016. Nytt golv las i huset 2003 och i köket 2013. Husets avloppsystem genomspolades sk. relining under 2017.

Rindö är en ö som ständigt växer och ökar. I takt med all nybyggnation vid det gamla reglementet så har det väckts liv i ön igen. På bara några minuter är du över vattnet från Vaxholm på en avgiftsfri bilfärja och på några minuter är du sedan vid huset som ligger väldigt ostört och fritt. Närheten till Vaxholm är fantastisk, här har ni allt ni kan behöva. Affärer, bio, restauranger, fik och mataffär. Vill du inte åka över till Vaxholm så finns livsmedelsaffär, restaurang, ostmakeri och bryggeri på Rindö. Du hittar även inne- och utegym. Varmt välkomna till skärgårdens paradis!

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration