Rindöbacken 13

Rindöbacken 13

Slutpris

4 500 000 kr


Rindö— Vaxholm

Rindöbacken 13


Slutpris
4 500 000 kr

Rindö— Vaxholm

Fin villa om 66 kvm på idylliska Rindö - Granne med havet och hästhagarna!

På Rindös norra sida finner ni denna perfekt placerade fastighet precis vid havet och hästhagarna! Bryggplats precis nedanför fastigheten finns att hyra.
På fastigheten finns ett fint hus med året-runt standard och en boarea om cirka 66 kvm som uppfördes 1994-1995. Huset har ett nyrenoverat kök (2020) med öppen planlösning mot vardagsrum och matplats, helkaklat duschrum med bastu, två fina sovrum samt loft med magisk utsikt som ger möjlighet till fler sovrum för den som önskar. Bra förvaringsmöjligheter i en rymlig klädkammare med fönster, alternativt som hemmakontor.
Inglasat uterum och nylagd altan med en oslagbar havsutsikt!

Enskilt vatten och avlopp. Avloppsanläggning består av en trekammarbrunn med av slamavskiljare och infiltration.

Fastighetsreglering av denna fastighet pågår. Beräknad ny tomtarea är ca 1700 kvm. Servitut för väg ner till samfälligheten kan genomföras.
Fastigheten ligger utom detaljplan, för området gäller strandskydd enligt 15§ naturvårdslagen. Länsstyrelsen har i beslut 1979-09-18 medgivit undantag från strandskyddsbestämmelserna i naturvårdslagen och gjort tomtavgränsning.

Här bor du i ett mysigt område med närhet till flertalet bad- och båtplatser.
Önskas lite större strand och bad rekommenderas Måldepån med badbrygga, grillplats och klippor, ca 5 min bilfärd från bostaden.

På Rindö erbjuds Lanthandel med stort utbud, flertalet restauranger så som Oxen & Djupet, Batteriet, Murres Bar & Kök samt Kajkanten. Du kan även njuta av goda ostar från prisbelönta Anna på Ostmakeriet.
På ön finns även ölbryggeri och kafferosteri. Även dessa aktörer har vunnit fina priser. Väl värt ett besök.

För den träningsintresserade finns det stort utbud via gym på Fysio + samt utegym. Ka1IF erbjuder många olika träningsformer för både de små och stora, samt elljusspår.

Söker du harmoni, välmående och ett naturnära liv, då har du hittat rätt.
Ja, på Rindö finns allt du kan önska helt enkelt!

Från Rindö finns även goda kommunikationer till stan med såväl buss som båt.

Att bo, att leva på en ö i Stockholms skärgård blir inte mycket enklare än så här. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan på endast 45 min. Med morgonbåten från Rindöbadens ångbåtsbrygga kommer du in till Slussen till klockan 8.

Fastigheten är förbesiktigad och har dolda fel försäkring. Besiktningsprotokoll finns under, Dokument & Länkar längst ner i annonsen, notera att både altan och kök är åtgärdat efter besiktningen. Under denna flik finns även den föreslagna, nya fastighetsgränsen uppritad. Notera att denna är preliminär.

Välkommen till skärgårdsidyllen Rindö!


Boarea
ca 66 kvm
Driftkostnad
30 685 kr/år
Tomtarea
1 715 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-06-11

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Rindöbacken såldes av oss 2020-06-11. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Rindöbacken.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.