Rindöbadsvägen 19 / Rindö / Vaxholm

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea
36 kvm
Totalareal
1 536 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-07-01
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Rindöbadsvägen såldes av oss 2019-07-01. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Rindöbadsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkomna till skärgårdsidyllen Rindö och Rindöbadsvägen 19.
Här möts du direkt av lugnet och naturen, i denna insynsskyddade och höga fastighet som på vintern till och med ger dig sjöglimt.

Fastigheten är idag en fritidsfastighet med mycket potential för att bli permanentboende, på tomten står även en gäststuga om du har långväga gäster.
Tomten är en kombination av skogstomt samt gräsmatta, så den ultimata tomten för barn.

På Rindö behöver du aldrig kompromissa med ditt boende, du bor i en härlig miljö för mycket fritidsaktiviteter, nära till innerstan men samtidigt en klar och tydlig placering i vår fantastiska skärgård.
I Hamnen så hittar du den omtyckta restaurangen Batteriet, ostmakeriet, bryggeriet och trevliga motionsspår. På ön finns det grundskola upp till årskurs 6, inne och utegym, tennisbanor samt elljusspår.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Rindö

Endast en kort färjetur från Vaxholm ligger vackra Rindö. Ön är ca 5 km lång och 1,2 km bred och har en yta av 4,46 km². Över Rindö leder länsväg 274, med vägfärjeförbindelser till Vaxholm i väster (Vaxholmsleden) och Värmdö (Oxdjupsleden) i öster.

Restauranger och service

Vid Rindö Hamn finns den populära restaurangen Batteriet som serverar både lunch och middag med en fantastisk utsikt över infarten till Oxdjupet. Batteriet erbjuder även Bed & Breakfast. I Hamnen finns även bryggeri, ostmakeri samt restaurang Oxen & Djupet. Mitt på Rindö finns en lanthandel samt Restaurang Murres Bar och Kök. Vid färjeläget finns även Restaurang Kajkanten med bland annat vedugnspizza.

Sport och fritid

Havet är ständigt närvarande, särskilt på sommarhalvåret då ett bad eller en tur med båten inte kräver mycket förberedelser. Eller varför inte göra en utflykt med Vaxholmsbåtarna? Havet är en lika påtaglig källa till njutning och harmoni från land, oavsett om du följer strandlinjen eller söker dig till Rindös utsiktsplatser. Ett rikt föreningsliv på Rindö hjälper dig också till en aktiv och meningsfull fritid, till exempel båtklubbar, Fysio+ som är ett komplett gym med noga utvalda träningsredskap, samt utomhustennis och idrotts- och kulturföreningar. Vackert beläget ett stenkast från Grenadjärbryggan i Rindö Hamn ligger ett utegym för alla att nyttja.

Kommunikationer

Till Rindö tar du dig enkelt med bil, båt eller buss. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver. En busslinje (SL) går tvärs över ön och förbinder färjelägena. Vissa bussar går till/från centrala Vaxholm och kör således ombord på Vaxholmsledsfärjan. Broförbindelse finns till Skarpö.

Skolor och förskolor

I närområdet finns Rindö förskola samt Rindö skola. Förskolan har en fin, kuperad gård som inbjuder till lek och utforskande. Omgivningarna erbjuder fin naturmiljö. Plats för ca 75 barn fördelat på fyra avdelningar. Rindö skola är en F-6 skola med plats för ca 115 elever. Här finns även fritidshem. Skolan är belägen vid det gamla regementsområdet på östra sidan av ön nära färjeförbindelsen över Oxdjupet. Det är ett område som växer med nya bostäder och ny F-6-skola planerad till 2021. Det finns goda kommunikationer till skolan, både från Vaxholm och Värmdö.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.