Sök Meny
Såld

Vaxholm - Centrala Vaxholm / Rosenbergsgatan 9

3rok med sekelskiftescharm i officersparken!

Välkommen till Rosenbergsgatan 9!
Ett stenkast från Vaxholms stadskärna med mysiga butiker och restauranger ligger denna hemtrevliga sekelskiftesbostad om 3rok. Bostaden är belägen på första plan. Här möts vi av hall med god förvaring och kök med plats för gemensam matlagning. När vi går vidare in i bostaden kommer vi till den inre hallen som leder oss vidare till 2st sovrum, vardagsrum och badrum. I avgiften ingår värme, varmvatten, tvättstuga, 1st vindsförråd, 1st källarförråd och p-plats.

Att bo, att leva i en skärgårdsidyll! Välj mellan en mysig fika på stan, avnjut en god middag på någon av dom trevliga restaurangerna eller varför inte bara ta en härlig promenad bland dom charmiga kvarteren. Du har även gångavstånd till badstrand och Vaxholmsfjärden. Närheten till Bogesundslandet ger dig möjlighet till friluftsliv med fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall. Intill området ligger även fridfulla Eriksö med elljusspår, kajakuthyrning och trevliga badmöjligheter. På vaxön finns även båtklubb för den som gillar sjön!

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Officersparkens historik:
Bostadsrättsföreningen bildades 1985. Den består av 6 hus med mellan 4-9 lägenheter per hus. Ursprungligen fanns bara 2 hus, de mindre vita med byggnadsår 1870. De ägdes av två grosshandlare. Efter försäljning av dessa till kronan vid förra sekelskiftet byggdes det stora gula huset 1899-1900. Området användes därefter i många år som officersbostäder, därav namnet Officersparken. Kronan sålde sedan till bostadsrättsföreningen. I samband med bostadsrättsföreningens bildande tillkom de 3 mindre gula husen.

Sponsrade länkar
Vaxholm / Centrala Vaxholm
Rosenbergsgatan 9
Slutpris: 3 750 000 kr
Boarea: 62,7 kvm
Avgift: 3 103 kr/mån
Driftkostnad: 470 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: Entréplan
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Rosenbergsgatan

Andra liknande sålda bostäder

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.