Rosenbergsgatan 9 / Centrala Vaxholm / Vaxholm

3rok med sekelskiftescharm i officersparken!

Slutpris
3 750 000 kr
Boarea
62,7 kvm
Avgift
3 103 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-03-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rosenbergsgatan såldes av oss 2017-03-30. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Rosenbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Rosenbergsgatan 9!
Ett stenkast från Vaxholms stadskärna med mysiga butiker och restauranger ligger denna hemtrevliga sekelskiftesbostad om 3rok. Bostaden är belägen på första plan. Här möts vi av hall med god förvaring och kök med plats för gemensam matlagning. När vi går vidare in i bostaden kommer vi till den inre hallen som leder oss vidare till 2st sovrum, vardagsrum och badrum. I avgiften ingår värme, varmvatten, tvättstuga, 1st vindsförråd, 1st källarförråd och p-plats.

Att bo, att leva i en skärgårdsidyll! Välj mellan en mysig fika på stan, avnjut en god middag på någon av dom trevliga restaurangerna eller varför inte bara ta en härlig promenad bland dom charmiga kvarteren. Du har även gångavstånd till badstrand och Vaxholmsfjärden. Närheten till Bogesundslandet ger dig möjlighet till friluftsliv med fantastisk bär- och svampplockning. Vid Bogesunds slott finns ridhus och en trevlig golfbana. I närheten finns även ishall. Intill området ligger även fridfulla Eriksö med elljusspår, kajakuthyrning och trevliga badmöjligheter. På vaxön finns även båtklubb för den som gillar sjön!

Smidig kommunikation till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du når Stockholms city på endast 45 minuter. För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller lägre ut i skärgården.

Officersparkens historik:
Bostadsrättsföreningen bildades 1985. Den består av 6 hus med mellan 4-9 lägenheter per hus. Ursprungligen fanns bara 2 hus, de mindre vita med byggnadsår 1870. De ägdes av två grosshandlare. Efter försäljning av dessa till kronan vid förra sekelskiftet byggdes det stora gula huset 1899-1900. Området användes därefter i många år som officersbostäder, därav namnet Officersparken. Kronan sålde sedan till bostadsrättsföreningen. I samband med bostadsrättsföreningens bildande tillkom de 3 mindre gula husen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration