Skutvikshagen 12 / Centrala Vaxholm / Vaxholm

Nyproducerad lägenhet med utsikt över Norra Vaxholmsfjärden, ca 40 min till innerstan!

Slutpris
2 460 000 kr
Boarea
41 kvm
Avgift
2 843 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-02-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Skutvikshagen såldes av oss 2018-02-01. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Skutvikshagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Vaxholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Är du sugen på skärgårdsdrömmen men vill behålla närheten till stan?
Skutvikshagen har ett attraktivt läge vid Vaxholmsfjärden, en kort promenad på några minuter så är du nere i centrala Vaxholm med alla dess caféer, restauranger, butiker och hamnen. Brf Skutvikshagen kommer att bestå av sju bostadshus med 101 lägenheter, samtliga ägare har en eller flera balkonger. Föreningen erbjuder faciliteter utöver det vanliga, bilplats, gästlägenhet, tvättstuga, källarförråd och relaxavdelning. Du bor så pass nära vattnet så att du kan starta dagen med att ta ett dopp i havet!

Planlösningen i denna 1,5 är optimal, du har ett rejält badrum, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en ordentlig sovalkov. Tillvalen är stilrena och gjorda med eftertanke, med sänkt tak och spotlights i badrum och mattlackad ljus eklamellparkett i alla rum förutom badrum. Bostaden har ett fantastiskt ljusinsläpp med sitt gavelläge mot vattnet och med sina ljusa golv och väggar så binder sig ljuset fantastiskt. I bostaden finns dubbla multimedia uttag och är självklart ansluten till fiber. Det rymliga badrummet har vitt kakel och grå klinkers och även bekvämligheten med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt golvvärme.

Busshållsplats kommer att finnas i anslutning till området, buss 670 tar dig bekvämt till innerstan. Vill du inte pendla på land så går pendelbåtarna till stan från kajen i Vaxholm. Här går även båtarna vidare ut i skärgården. Möjlighet att hyra parkeringsplats, p-plats med motorvärmare eller med laddare till elbil. Det finns totalt 131 öppna p-platser varav 91 med motorvärmaruttag och 6 st med laddstolpe för elbil. Mellan huskropparna finns en gemensam yta med lekplats samt en gemensam grusad yta i anslutning till föreningslokalen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration