Soldatgatan 31 A / Vaxön / Vaxholm

Totalrenoverad gavellägenhet om 3 rok på populär adress!

Slutpris
2 495 000 kr
Boarea
ca 63 kvm
Avgift
4 132 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
Bv (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Soldatgatan såldes av oss 2019-03-12. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Soldatgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vaxön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna totalrenoverade gavellägenhet på populär adress i skärgårdsdrömmen Vaxholm!
Charmig 3:a som går i ljusa toner med bra planlösning och en härlig balkong med morgonsol och utsikt över föreningens lummiga innergård. Bostaden är fin med nytt kök, ny el och elcentral samt nyrenoverade ytskikt. Nya golv i hall, kök och sovrum samt slipad parkett i vardagsrummet! Bostadsrättsföreningen är stambytt år 2008. Parkeringsplats (ej numrerad), kabel-tv, två förråd och tvättstuga ingår i månadsavgiften. P-tillstånd hämtas hos Brf. Det finns 14 st P-platser på innergården.

Ett stenkast från Vaxholms stadskärna med mysiga caféer, restauranger, butiker och signalerande Vaxholmsbåtar som tar kurs till innerstan eller längre ut i skärgården. Att bo, att leva i en skärgårdsidyll endast 40 min från innerstan. Känner man inte för att ta bilen eller bussen till innerstan (ca 40 min) så går det alldeles utmärkt att pendla med Vaxholmsbåten (det tar runt en timme). En liten promenad ner till södra sidan finner vi snart badstrand, strandpromenad och båtbryggor. Förskolor, skolor, idrottsanläggning, båtklubbar och livsmedelsaffär ligger i omgivningarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration