Soldatgatan 19

Soldatgatan 19

Slutpris

2 350 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Soldatgatan 19


Slutpris
2 350 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Fantastisk 2:a centralt på Vaxön!

Välkommen till denna ytterst välplanerade och stilsäkra tvåa, där ingen kvadratmeter gått till spillo.
Det generösa ljusinsläppet i söderläge och högt i tak gör att bostaden känns luftig och ljus. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök ger bra yta för umgänge och det finns gott om plats för sällskapsgrupp och matplats för 6-8 personer. Stort kök med goda förvaringsmöjligheter, arbetsytor och maskinell utrustning. Lugnt och svalt sovrum i norrläge, med nybyggd garderob där inga detaljer lämnats åt slumpen. Den rymliga balkongen med sol hela dagen blir ett extrarum under årets varmare månader. Badrum med stilsäkra och lyxiga materialval samt tvättmaskin.

På föreningens lummiga innergård finns uteplats med grill och stor möbelgrupp, där härliga sommarkvällar kan avnjutas i goda vänners sällskap. Här bor du i ett lugnt och idylliskt område invid grönska och glittrande vatten, med en kort 10-minuters promenad ner till hamnen och alla dess mysiga caféer och affärer. 2 minuters promenad till buss och 7 minuter till ICA.

Kostnadsfri parkering på gården samt stort privat källarförråd ingår. Fiberbredband och TV-basutbud ingår i avgiften. Stor och fräsch tvättstuga i huset med flertalet tvättmaskiner och torktumlare samt torkrum och torkskåp. Lugn och välskött förening.

- Lugnt läge på den rymliga balkongen balkongen
- Väl tilltaget sovrum
- Kostnadsfri parkering på gården
- Kvadratmetrarna på helt rätt ställe


Boarea
55 kvm
Avgift
3 200 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.