Solövägen 12 / Rindö / Vaxholm

Optimal familjevilla i två plan med fin trädgård, garage, och havsutsikt på vackra Rindö!

Slutpris
4 900 000 kr
Boarea/biarea
ca 168/50 kvm
Driftkostnad
47 245 kr/år
Tomtarea
924 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-05-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Solövägen såldes av oss 2020-05-01. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Solövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rindö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kliv ut på terrassen, njut av det glimrande havet, och lyssna in det underbara ljudet från vågorna och båtarna! Ta på dig morgonrocken, promenera ner till härliga Grönviksbadet som du når med endast ca 250 meters avstånd för ett härligt dopp, charmig strand och badbrygga.
På Solövägen 12, bor du i ett rymligt hus på en efterfrågad adress , där säljarna redan gjort en överlåtelsebesiktning, med allt du kan önska för hela familjen - öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra fina sovrum, gillestuga och ytor för lekfulla barn med mycket spring i benen. Garage samt uteplats och inglasat uterum med loftdel.
Välskött, fin, trädgård med gräsmatta och planteringar. Uppbyggd lekstuga samt friggebod för extra förvaring.
Närhet till bad-/båtplats, förskola/skola och goda kommunikationer till Vaxholm och innerstan på endast 45 minuter.

På Rindö njuter du av underbart fritidsliv i härliga grönområden. Mycket varierat utbud av flera träningsformer samt ett flertal restauranger.

Varmt välkommen på visning där jag i egenskap av egen Rindö-bo med glädje berättar mer för just er hur fantastiskt ö-livet är och allt som erbjuds!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rindö

Endast en kort färjetur från Vaxholm ligger vackra Rindö. Ön är ca 5 km lång och 1,2 km bred och har en yta av 4,46 km². Över Rindö leder länsväg 274, med vägfärjeförbindelser till Vaxholm i väster (Vaxholmsleden) och Värmdö (Oxdjupsleden) i öster.

Restauranger och service

Vid Rindö Hamn finns den populära restaurangen Batteriet som serverar både lunch och middag med en fantastisk utsikt över infarten till Oxdjupet. Batteriet erbjuder även Bed & Breakfast. I Hamnen finns även bryggeri, ostmakeri samt restaurang Oxen & Djupet. Mitt på Rindö finns en lanthandel samt Restaurang Murres Bar och Kök. Vid färjeläget finns även Restaurang Kajkanten med bland annat vedugnspizza.

Sport och fritid

Havet är ständigt närvarande, särskilt på sommarhalvåret då ett bad eller en tur med båten inte kräver mycket förberedelser. Eller varför inte göra en utflykt med Vaxholmsbåtarna? Havet är en lika påtaglig källa till njutning och harmoni från land, oavsett om du följer strandlinjen eller söker dig till Rindös utsiktsplatser. Ett rikt föreningsliv på Rindö hjälper dig också till en aktiv och meningsfull fritid, till exempel båtklubbar, Fysio+ som är ett komplett gym med noga utvalda träningsredskap, samt utomhustennis och idrotts- och kulturföreningar. Vackert beläget ett stenkast från Grenadjärbryggan i Rindö Hamn ligger ett utegym för alla att nyttja.

Kommunikationer

Till Rindö tar du dig enkelt med bil, båt eller buss. Med närhet till såväl Stockholms södra som norra sida når man innerstan med bil på ca 45 min. Eller varför inte börja dagen med att ta skärgårdsbåten in till stan samtidigt som du kan äta din frukost och vara uppkopplad med fri Wi-Fi om du behöver. En busslinje (SL) går tvärs över ön och förbinder färjelägena. Vissa bussar går till/från centrala Vaxholm och kör således ombord på Vaxholmsledsfärjan. Broförbindelse finns till Skarpö.

Skolor och förskolor

I närområdet finns Rindö förskola samt Rindö skola. Förskolan har en fin, kuperad gård som inbjuder till lek och utforskande. Omgivningarna erbjuder fin naturmiljö. Plats för ca 75 barn fördelat på fyra avdelningar. Rindö skola är en F-6 skola med plats för ca 115 elever. Här finns även fritidshem. Skolan är belägen vid det gamla regementsområdet på östra sidan av ön nära färjeförbindelsen över Oxdjupet. Det är ett område som växer med nya bostäder och ny F-6-skola planerad till 2021. Det finns goda kommunikationer till skolan, både från Vaxholm och Värmdö.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.