Sök Meny
Såld

Vaxholm / Timmermansvägen 1 A

2rok med sjöutsikt ett stenkast från stadskärnan!

Bo centralt i skärgårdens huvudstad! Här finner du ett centralt boende om 2 rok i gavelläge. Vardagsrum med härligt ljus och utgång till balkongen där du kan njuta av den vackra sjöutsikten. Rymligt kök med matplats samt ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och god förvaring i garderobsvägg.

Här finns närhet till de butiker, restauranger och mysiga kaféer som denna fantastiska skärgårdsidyll kan erbjuda.

Runt knuten finner du kommunikation som tar dig till stan med buss 670 via Roslags Näsby, Mörby centrum, Danderyds sjukhus, Universitetet och Tekniska högskolan. Du är i innerstan på ca 40min!

För soliga dagar kan man även ta promenad ner till Vaxholmsbåtarna som tar kurs in mot stan eller längre ut i skärgården. Från Vaxholm går en båtförbindelse till Vaxholms Kastell, där du hittar ett bed & breakfast, restaurang Pansarbatteriet, Minbaren och Fästningsmuséet. Gillar du att träna finns ett antal motionsspår, gym och gymnastikföreningar, både för barn och vuxna.

Nära finns Bogesundslandet med såväl golf som ridning.

Sponsrade länkar
Vaxholm
Timmermansvägen 1 A
Utgångspris: 1 495 000 kr
Boarea: 55,5 kvm
Avgift: 2 395 kr/mån
Driftkostnad: 253 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 1
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Stockholm / Vaxholm / Timmermansvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.