Trädgårdsgatan 1f

Trädgårdsgatan 1f

Slutpris

4 900 000 kr


Centrala Vaxholm— Vaxholm

Trädgårdsgatan 1f


Slutpris
4 900 000 kr

Centrala Vaxholm— Vaxholm

Stadsradhus i brf form i centrala Vaxholm med en fantastisk terrass inbäddad i lummig grönska!

Nu är ett av de populära radhusen i den mycket lågt belånade föreningen Brf Ceres, från slutet av 50-talet på Trädgårdsgatan till salu!
En bostad som idag används som 3 rok, kan enkelt delas upp till 4 rok med tre sovrum för barnfamiljen. En egen oas och ett boende som kan passa många med sitt centrala läge, yteffektiva planlösning och härliga uteplatser med lummig grönska. Här kan du bo centralt men ändå lugnt med möjlighet till liten trädgård på båda sidor. På sommaren står rosenbuskarna på terrassen i full blom vilket gör att du har en fantastiskt vacker och insynsskyddad uteplats med eftermiddags- och kvällssol. Här kan du sitta under markisen och njuta av en god middag efter arbetet. På entrésidan är det morgonsol för den som tycker om att njuta av morgonkaffet ute.

Det centrala läget gör vardagen lätt. Några minuter bort har du bussen som tar dig till innerstan på ca 45 minuter. Går du ner till hamnen så har du även den unika chansen och möjligheten att båtpendla in till innerstan alternativt att ta dig vidare ut till våra härliga skärgårdsöar. På Hamngatan har du även coop som din närmaste mataffär, klädbutiker, leksaksaffär, bio, restauranger och mysiga caféer. Ett stenkast från bostaden finns minigolfbana, kiosk/grill samt lekplats. Flera badmöjligheter finns i närheten. Från bostaden är det inte långt någonstans.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
ca 90 kvm
Avgift
3 455 kr/mån
Rum
3 rum (1-3 sovrum)
Såld
2021-06-28

Mäklarhuset Vaxholm

Denna lägenhet på Trädgårdsgatan såldes av oss 2021-06-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Trädgårdsgatan.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.